Sykkeltur? Kle deg smart i vårværet!

Publisert 11.05.2010 12:22:40 av Lars Christian Sjue
Kategorier: Klær, Sykkel
For at mine sykkelturer skal bli optimale om våren er jeg bevisst i valget av sykkelbekledning.


                               


Utfordringene i forbindelse med vårsykling kan være raske overganger fra skyfri himmel og sol til regn og sludd.


En favoritt er å bruke Brynje Super Thermo t-skjorte under sykkeltrøyen. Med Brynje under vil du opprettholde god fukttransport, lufting og varmeisolering. For godt til å være sant? Nei! For min del fungerer trøyen perfekt.

Om været er utrygt kan man gjerne ta med en vindtett jakke. Disse koster ikke all verdens, får plass i rygglommen og fungerer greit selv i regn. Klarer jeg ikke å bestemme meg om jeg skal ta på jakke eller løse ermer, tar jeg gjerne løse ermene. De holder kulden ute og muskulaturen varm, samtidig som de svært lett rulles ned på håndleddet når solen steker.

Jeg sliter med kalde føtter og bruker nesten alltid skoovertrekk på våren, husk noe som er vindtett. Knærne er utsatte for mye påkjenninger, og her vil "løse knær" holde ute kald trekk og varme muskulaturen. Anbefales!

Èn siste ting som er et must for syklister er Buff, hals, ullhals. -kjært barn har mange navn. Har du ikke en allerede, kjøp en!

Tags: løseknær, løseermer, løseben, brynje,

Kommentarer

  •  


  •