Takk til løypekjørerne!

Publisert 24.01.2015 11:30:45 av Petter Hadeland
Kategorier:
Ute laver snøen ned. Skiforeningen melder om nykjørte spor på facebook. Kartet på skiporet.no er som et lerret malt i de nydeligste farger. Farger som forteller hvor mange timer det er siden preppemaskinen satt spor sist. Det er nydelig!Screenshot fra skiporet.no

Der det var for lite snø bare for noen dager siden, er det nå flotte løyper. Østmarka, Nordmarka, Lillomarka og Romerike, der jeg bor. På kartet ser jeg herlige farger på Gjerdrum, Nannestad og ikke minst det flotte anlegget på Nordåsen ovenfor Maura. For meg er kartet like vakkert som kunst for kunstelskere.  


Foto: Syver Thon, Lenningen Løypelag

I dag passer det fint å rette skryt til alle løypekjørere. Løypebaser og løypekjørerlag. Frivillige og idrettslag. Dere som ofrer kvelder og helger, og som stod opp klokken fire i natt for å legge til rette for at vi skiglade - og gale - får sjansen til å gjøre det vi liker aller best - gå på ski.

Takk for alle de fine opplevelsene. Takk for at dere holder oss i form. Takk for at dere gjør vinteren lys og trivelig, ikke mørk og trist. Takk skal dere ha – alle sammen.

Jeg vil trekke fram Nannestad og Bjerke Løypekjørerlag. Laget som kjører løyper på Nordåsen. I år har dere overgått dere selv. Måten dere tryllet fram snø og gode forhold i desember, da mangelen på snø i Oslomarka og Romeriket gjorde at folk flest dro til Sjusjøen for å gå på ski, var beundringsverdig. Bra jobba!Jeg vil også si takk til Skiforeningen. Dere har tatt store skritt både på nett og print. Medlemsbladet er bedre og mer delikat enn noen gang og dere er lynkjappe ut med informasjon på skiforeningen.no. Og jeg må ikke glemme iMarka-appen. Med den har jeg føremeldingen i lomma – alltid oppdatert. Skiforeningen – keep up the good work!
Tags:

Kommentarer

  •  


  •