Treningssamling i Alta, Kjetil H. Dammen

Publisert 31.08.2015 12:56:38 av Kjetil Dammen
Kategorier: Generell, Langrenn
På sensommeren var teamet i Alta for å ta nøyere i syn treningsfasilitetene til forrige vinters sammenlagt vinner i Ski Classics. Vi var lovet endeløse vidder å løpe på, og utmerkede rulleskiforhold både langs vei og på rulleskibane, og et fiske i verdensklasse. Og verten vår, Petter Eliassen skuffet ikke.Alta viste seg fra sin beste side med godt vær, og behagelige temperaturer å trene i. Vi bodde på Vikingsillju, en stor, flott hytte ca 20min utenfor sentrum. Her var det rett ut på rulleski eller løping.


Selvfølgelig ble det mye rulleski, men fikk også variert med en 5 timers løpetur «innover» på vidda (selv om vi bare skrapte i utkanten av det enorme området), styrke, og elvepadling motstrøms i Altaelva. De fleste øktene ligger også ute på http://www.movescount.com/nb/scoreboard 


Samlinga ble veldig bra, og vi fikk et bra utbytte. Selvfølgelig var vi heldig med været, men det er uansett fine omgivelser å trene i. Bare å se litt av omfanget av vidda var stort og gjør at man ser ting litt i perspektiv. I tillegg til gode forhold langs veiene for rulleski er det en rulleskiløype på 3-4km som også kan brukes.
Jeg håper absolutt at jeg kan dra tilbake dit for enten trening eller fjell/vidde tur.


Kjetil Dammen
Team LeaseplanGO 

 


Tags:

Kommentarer

  •  


  •