Vårens Vakreste Eventyr, Holmenkollstafetten!

Publisert 25.02.2009 12:29:57 av Tina Stilson
Kategorier: LøpeskoEn vakker mai dag i fjor forløp en samtale mellom en mannlig kollega og meg omtrent slik:

Jeg: Jeg slår deg. Lett!

Han: Du kan jo alltid håpe, men vi får se hvem som gliser bredest til slutt.

Jeg: Jeg trenger ikke håpe. Jeg vet at jeg slår deg.Temaet var Holmenkollstafettens 390 meter korte 12. etappe. Alle deltakernes akkumulerte etappetider legges ut på Internett til offentlig skue, og dermed er alt lagt til rette for hoverende jubel for vinnere eller bitre nederlag for dårlige tapere.

Eplekjekke holdninger og overmot har sjelden ført noe godt med seg, især når treningen i forkant av duellen ikke er i nærheten av å matche selvtilliten. Kort sagt endte jeg – ikke overraskende - opp i dårlig taper-kategorien.

Derfor har jeg valgt en ny tilnærming til vårens vakreste eventyr denne gang. Strategien er å holde kjeft og trene i stedet. For om fjorårets nederlag var av det særs sviende slaget, så skal kjerringa reises ved neste korsvei.

Men uansett om målet ditt er å slå en venn eller kollega, å forbedre tiden fra fjoråret, å få beste etappetid av alle, rett og slett klare å gjennomføre etappen eller å vinne banketten, så har du virkelig noe å glede deg til dersom du er en av de 15.000 løperne som deltar i Holmenkollstafetten i år.

Det er en grunn til at verdens største gatestafett også går under tilnavnet vårens vakreste eventyr. Drama, kaos og en bråte løpskåte mennesker er en suksessoppskrift utenom det vanlige.

Men det er ingen grunn til å hvile på laurbærene frem til 9. mai. Ta vårens vakreste eventyr på forskudd. Hopp ut av godstolen, snør på deg løpeskoene, og tell ned dagene til moroa starter.

Lykke til!
Tags: løpesko, stafett, holmenkollstafetten

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Tina, 15.05.2009 00:01:05
Stygt redd reising av kjerringa er utsatt til neste år, takket være ett fattig sekund.

Skrevet av Petter, 14.05.2009 08:59:48
Så hvordan gikk dette da?