Vestmarkrittet 2012 - Carl Fredrik

Publisert 08.06.2012 22:35:00 av Carl Fredrik Hagen
Kategorier: Sykkel
På lørdag ble Vestmarkrittet arrangert fra Dikemark i Asker. Jeg syklet rittet for første gang i fjor, og ble da nr. 4. I år var løypen lagt om litt. Startfeltet var sterkt. Været var perfekt.


Kort fortalt gikk årets Vestmarkritt veldig bra. Beina har bare blitt bedre og bedre for hver uke og hvert ritt. Dette fikk jeg bevist på lørdag. Hang med bra fremme i starten. Det ble litt småstøting fra de Greg, Lars Ragnar og Austad i front, og de hadde en liten luke etter en mils kjøring. Denne klarte Jo Nordskar, Lars Granberg og jeg å kjøre inn etter Sandungen. Det kom også noen flere opp, men det spredte seg i stipartiet ved Mikkelsbonn.

          
            Nedkjøringen til Semsvann med Rune Høydahl på bakhjul.                                                                             Foto: Eirik Grønevik


Jeg havnet litt bak på dette stipartiet da jeg ikke fant flyten pga. mye krøll fra noen ryttere foran meg. Ned mot Vestmarksetra var jeg i gruppe med Nesteby, Fiskvik og Høydahl. Jeg gunnet på ned mot Semsvann og kjørte av de to førstnevnte. Høydahl hang på, og vi klarte å kjøre inn teten før Asker sentrum.


Ved runding 46 km var jeg med i front. Følte meg gangske pigg. Opp mot Solli var vi fem i tet. Nesten på toppen måtte jeg se Manengen, Saw og Austad dra i fra. Høydahl og Nordskar hadde sluppet. Jeg kjørte det jeg hadde, men ble tatt igjen i stipartiet fra Sandungen av Høydahl.
        
            
             Siste lagning på Solli.                                                                                                                                     Foto: Christina Hagen


               
            Foto: Christina Hagen                                                                    Foto: Chistina Hagen                                            


Han dro i fra meg ned mot Semsvann. Jeg kjørte det jeg hadde, men det var vanskelig å finne god flyt når jeg tok igjen mange turryttere og disse sperret veien. Inn i Borgenskogen siste gang kom krampene. Mot slutten tok Bjerkseth meg igjen. Jeg prøvde å henge, men punkterte. Heldigvis tettet guffen hullet, men det hadde siget såpass mye luft at det var krevende å holde seg på sykkelen. Kom meg i mål på 6. plass. Veldig godt fornøyd!:)

Grattis til Lars Ragnar som vant!
Tusen takk for all støtte og langing av drikke underveis:)

Selv om beina var bra, føler jeg at jeg har mye mer å gå på. Nå venter Raumerrittet på lørdag, og så blir det trening frem mot Norefjellrittet hvor beina forhåpentligvis har enda mer trøkk!:)


Carl Fredrik:)
Tags:

Kommentarer

  •  


  •