Blogger

Hans Alexander Mangen

Norseman - et stykke ned på resultatlista!

Da jeg i fjor høst fikk plass i Norseman, var jeg usikker på om jeg faktisk hadde "vunnet" i lotteriet om startplassene. 

Kongen av Mallorca!

Hola! Påskeferien var knapt over før kvikklunsj, appelsin og rødt klister ble erstattet av paella, flamenco og landeveissykling på Mallorca. Her kommer en blogg på to hjul fra sykkeløya!

Himmel og helvete i Nordmarka

“Det finnes bare én ting som er bedre enn å gå langt på ski. Å gå enda lenger”

I 1888 gikk tidenes første femmil av stabelen i Nordmarka. Lørdag 22. februar 2014, 126 år senere, ble distansen doblet til 100 km i rennet Nordmarka Rundt! Initiativtaker Thorkild Gundersen ville hylle Nordmarka, løypekjørerne, skisporene, terrenget og skihistorien. Hva var vel da mer naturlig enn å "arrangere" Norges lengste skirenn? 

Erfaringer fra smørebua!

Hei skiløpere! Endelig har snøen lagt seg over hovedstaden. Rulleski, vintersykling, svømming og annen variert trening er suverent, men ingenting kan måle seg med å lange ut i diagonalgang med spikerfeste under skia. I den forbindelse vil Karl Martin og undertegnede dele litt erfaringer fra de skirennene vi har vært på hittil i vinter!

Ultrabirken

Dagen før det tradisjonelle Birkebeinerrittet går Ultrabirken av stabelen, i år for tredje gang. Tradisjon tro går løypa mellom Rena og Lillehammer, men i motsetning til Birkebeinerrittet inneholder Ultrabirken mye sti og er 125 km langt. 

Garmin Barcelona Triathlon

Heisann! Hanse her, jobber deltid i ski og sykkelavdelingen og dette er mitt første innlegg på bloggen til Oslo Sportslager.