Blogger

Erik Heggeland

Til topps- Kilimanjaro 5895 moh

Vi hadde lenge hatt en drøm om å stå på Afrikas tak. Med litt sparing både av ferie og penger gjorde vi endelig alvor av det og reiste til Tanzania 28. februar 2012. Det ble en fantastisk tur i fantastisk natur. Både atmosfæren, været og fjelltoppen var gode venner med oss hele veien. Her er en liten oppsummering av turen.

Hvorfor ikke prøve et par skøyteski?

Jeg ser det hver eneste helg. Fra Oslos utfartsårer til marka står folk og smører ski for harde livet. De går 1 kilometer og festet er så dårlig at man blir gretten. En ellers så fin dag i skogen blir ødelagt av bakglatte ski uten glid. Hvorfor ikke prøve noe nytt? Prøv et par skøyteski!

Et utrolig velfortjent OL-gull til Øystein Pettersen!

Øystein Pettersen ble i løpet av OL historisk. Øystein tok norges første gull på en sprintstafett  i OL noen sinne og han ble i tillegg første løper fra Lillomarka skiklubb med gull i OL.

Smøring i årets Rena-LillehammerDet ble en lang og hard natt for oss som stod på Skramstadsætra og smurte ski forrige helg. Her er hva vi brukte under skiene.

Skikjøring i ItaliaI slutten av januar var jeg på tur til Italia og Madonna di Campiglio for å kjøre på ski. Det ble en snøfylt og morsom opplevelse. Madonna di Campiglio er et utrolig flott skisted som ligger i i Pinzolo i nord-Italia og er kanskje ikke et eldorado for pudderkjørere, men bakkene her er helt fantastiske.