Blogger

Ole Jakob Nes

Telemarkhelten


Med sol, blå himmel og noen få minusgrader lå alt til rette for et flott Telemarkhelten. Rennet på 42 km ble i år arrangert for 3 gang, og nok en gang var værgudene på arrangørens side. Kald og stri vind fra nord gjorde imidlertid at det var tøffe forhold på fjellet.


Marcialonga 2013- Ole Jakob Nes

Tradisjonen tro ble siste helg i januar tilbrakt i Cavalese, og tradisjonen tro var det også i år strålende vær. Målet med reisen var selvsagt Marcialonga, og selv om treningsmengden har gått en del ned de siste par årene levde fortsatt håpet om en plassering rundt nummer 50.

Farrisrunden - en tung dag

Lørdag var det igjen klart for Farrisrunden, og denne gang ble det en tung dag både for ryttere og arrangør. Et voldsomt regnvær både natta før og i starten av rittet gjorde at det ble et skikkelig sug på grusveiene i tillegg til særdeles våte og sølete terrengpartier.


GOD FORM, OPTIMAL LØYPE OG FANTASTISK SYKKEL

Dette var status 14 dager før Farrisrunden, som arrangeres førstkommende lørdag. Klassikeren rundt det vakre Farrisvannet passer både forbi gården min og over gjennom deler av eiendommen, føler det derfor som en forpliktelse å delta.

Vindfjelløpet 2012

Sol, blå himmel, noen få minusgrader og trikkeskinner fra start til mål – nok en gang lå alt til rette for et uforglemmelig Vindfjelløp. Løpet ble i år arrangert for 56 gang, og de 42 kilometerne fra Viddaseter i Telemark, via Jomfruvann i Buskerud og til mål i Borgen i Vestfold er både krevende og morsomme. Flatt og småkupert i starten, tøffe stigninger drøyt halvveis og mye nedover til mål.    


Marcialonga 2012- Ole Jakob Nes

Oslo Sportslager har skjønt det, Petter Northug har skjønt det, TV 2 har skjønt det og tre tusen nordmenn har også skjønt det; den siste helgen i januar skal tilbringes på italiensk kunstsnø.