Blogger

Kathrine Olivia Klokseth

Mattis Sjøli |Sesongslutt og oppsummering av sesongen

Hei igjen!
I utgangspunktet skulle jeg ha kjørt siste intervall før NM del 2 i dag, men sånn ble det ikke. Forrige tirsdag fikk vi beskjed om at NM ble avlyst på grunn av økt smittetrykk i hele landet. Plutselig føltes det ikke ut som at det hadde skjedd noe siden 12.mars i fjor, da vi fikk kjenne på Korona for første gang. Veldig kjedelig at NM ble avlyst igjen, men jeg er egentlig glad for at det ble avlyst så tidlig, fordi det hadde vel mest sannsynlig blitt avlyst nå i dag uansett. Dermed er sesongen ferdig og det er dags for en oppsummering av sesongen.

 


Mattis Sjøli |Norgescup i Gålå

Hei!
Forrige helg var det igjen klart for Norgescup. Denne gangen var det 15km klassisk og 30km skøyting på Gålå som stod på programmet. Etter at forrige Norgescup-runde gikk bra og formen fortsatt føltes bra, så hadde jeg forhåpninger om å gå flere gode renn. Frem mot denne helga gjorde jeg ting ganske likt som før NC i Førde. Det vil si 17-20t trening i uka og fokus på gode hardøkter.

 


Mattis Sjøli |Norgescup i Førde

Hei igjen!

I helga som var, var det Norgescup i Førde. Etter å ha gått Norgescup i en del år, var det morsomt å reise til en ny plass for å gå skirenn! Konkurranseprogrammet bestod av sprint skøyting, 15km skøyting og 15km klassisk. For første gang i år deltok jeg også på sprinten.

 


Mattis Sjøli |Tips for trening I kulda

Hei!
Den siste perioden har vært kald og det ser ikke ut som at været skal endre seg helt med det første. Derfor tenkte jeg å dele noen tips og triks til hvordan man bedre holder varmen når man er ute på ski.

 


Mattis Sjøli |Norgescup på Lygna og NM

I den siste tiden har det gått slag i slag med mange viktige skirenn. Jeg gikk Norgescup på Lygna 8-10 januar og NM 16-19 januar.

 


Mattis Sjøli |Norgescup på Natrudstilen

I helga som var, var det igjen duket for nasjonalt skirenn for min del. Norgescup på Natrudstilen stod for tur, med det meste av landslagsutøvere på start på en eller flere av distansene. Med full dekning fra NRK i tillegg, så føltes det ut som en nasjonal åpning eller et NM.

 


Mattis Sjøli |Sesongåpning på Beitostølen!

Endelig er det skirenn igjen, selv med visse begrensninger! I helga som var, var det sesongåpning på Beitostølen!

 

 


Mattis Sjøli |Rulleski-spesial

Hei igjen!


Veldig mye har skjedd siden jeg skrev forrige blogg, og kommende vinter er vanskelig å spå helt enda. Det eneste som er sikkert er at vinteren kommer og at det gjelder å være best mulig forberedt på alt som kan skje. Nå er høsten her for alvor og det er for mange, kanskje på tide å for alvor finne frem rulleskiene for å trene mot vinteren. Derfor tenkte jeg å skrive en «rulleski-spesial» med litt gjennomgang av utstyr og tips og triks på hvordan man kan gjøre rulleskitreningen best mulig og mest mulig morsom. Dårlig utstyr kan tross alt ødelegge mange gode opplevelser og treningsøkter.


Mattis Sjøli |Er sesongen over pga coronaviruset?

Er det sånn at sesongen egentlig er slutt? Eller finnes det fortsatt skirenn og trene mot i år?

Mattis Sjøli |Norgescup på Veldre sag

Alt i alt gikk vel helga bedre enn jeg trodde og frykta, og forhåpentligvis skal det være mulig å bygge noe form på dette til de siste rennhelgene i år.

Mattis Sjøli |Hafjell Skimaraton

Morsomt å vinne skirenn, det blir ikke så
mange av dem i løpet av en sesong!


Mattis Sjøli |Etter NM

Formen kommer seg!


Mattis Sjøli |Må stå over NM pga sykdom. Mitt utstyr denne sesongen

Jeg har dessverre blitt sjuk og må stå over NM. Denne uken skriver jeg derfor om utstyret jeg bruker denne sesongen. Alt kan kjøpes hos Oslo Sportslager

 


Mattis Sjøli |Norgescup på Lynga

I helga som var, var det igjen tid for Norgescup. Denne helga var det Lygna som var arrangør og sprint klassisk, 15km skøyting og 15km klassisk stod på programmet.