Blogger

Thomas Aastebøl

OPPLEVELSER FRA VASALOPPET 2015 – ERLING CHRISTIANSEN

Uken før Vasaloppet var værmeldingene klare – det skulle bli varmt. Jeg spurte Trond Holth på Sportslageret hvilke egenskaper ski bør ha på gammel, våt snø. Trond var tydelig – skiene må sprike i tuppen og ha forholdsvis høy lomme. Jeg har bare ett slikt par og all testing av andre ski ville være unødvendig så lenge værmeldingene stemte.

Holmenkollen Skimaraton 2015 – Opplevelser fra Erling Christiansen

Jeg ringte smådesperat Trond Holth på Sportslageret uken før Holmenkollen Skimaraton. Jeg hadde ikke myke ski som glir godt på kaldt føre og var bekymret. Ingen vits i å stille i skirenn uten god glid – det har jeg gjort for mange gange tidligere! Trond viste seg som alltid fra sin beste side, og ba meg komme innom butikken med et mykt par. Sportslageret ville slipe og glide og til og med levere skiene direkte til meg på start i Sørkedalen. Herlig, så kunne jeg imens konsentrere meg om livets andre utfordringer.

Seier til Sandra Hansson i Jizerska

Sandra Hansson fikk en perfekt start på langløpssessongen da hun vant Jizerska Padesatka i Tsjekkia forrige helg. Sandra var strålende fornøyd med både egen form og skiene sine, og hun leder nå både Ski Classics-cupen og verdenscupen i langløp; FIS Marathon Cup.

Gratulerer med seieren!

Slik Sparer Du PengerDet er ikke bare penger å spare men også mange nyttige tips får du helt gratis ved å følge oss på Twitter og Facebook
Løssnøkjøring; den beste hobbyen i verden!Vi har den siste tiden samarbeidet med gutta i Sch Produktion og vi har fått et skriv fra gutta selv. Les hva de har og si.

Mine erfaringer med GregoryTrenger du ryggsekk. Sjekk ut Gregory! For noen er dette et ukjent merke og man kan derfor bli noe reservert. Jeg mener derimot at dette er et naturlig valg for mange turnytere.