Blogger

Elise Koren

Test av Haglöfs Gram 25. Romslig multisportsekk!

Superlett ryggsekk med allsidig bruksområde! Små nette detaljer, super-lettvekt, fleksibilitet og komfort er noen av nøkkelegenskapene til Haglöfs Gram 25.

Test av Haglöfs Observe Mid GTX tursko. Lettvekts tursko med demping i sålen.

Denne ankelhøye traveren fra Haglöfs skal du ikke ta for gitt. Observe Mid overrasket stort! Lett i vekt, demping i sålen, GTX og svært god stabilitet er bare noe av det Observe Mid har å by på.

Alpinavdelingen endelig på Facebook!

I dag er det en stor gledens dag for alle oss som liker nedoverski, enten det er pudder, bakke, park eller topptur. Vi i Oslo Sportslager har (endelig) fått fingeren ut og laget en helt egen side på Facebook!

Blogg om Blog

Vinteren 2009 bestemte jeg meg for å ta en måned skiferie i Alpene. Før avreise bestemte jeg meg for å prøve å klare meg med ett par ski, og solgte dermed de to parene jeg hadde; et par parkski & et par pudderski. Så hva skulle jeg velge? Jeg ønsket meg en ski som kunne brukes til det meste uten å bli tungkjørt, og med i overkant gode egenskaper utenfor løypene. En uke senere var jeg på vei til de Østerriske alper, nærmere bestemt Zauchensee, med Atomic Blog i bagasjen.

Klatrekveld hos Oslo Sportslager

Tirsdag 4. mai 2010