Blogger

Carl Fredrik Hagen

Løp- og sykkelentusiast
Team Oslo Sportslager. Syklist. Vant Norges-Cup maraton 2013 og 2 individuelle NC-seire. Satser for fullt på syklingen og har som mål å bli proff. Første mål på veien er å bli Norgesmester neste år.

Samling på Gran Canaria - 3 veldig bra uker!

Da er jeg ferdig med første samling på Gran Canaria. Det ble 3 uker med veldig bra trening, men med en litt brå slutt;)

Vinner av Norges-Cup maraton 2013!

Da er sesongens siste viktige ritt ferdig. Lørdag var det sesongavslutning på Geilo under Skarverittet der siste Norges-Cup og NM maraton var lagt inn. Hovedmålet var å forsvare ledelsen i Norges-Cupen sammenlagt og vinne den gule trøyen. Ville også kjempe om NM-gull. Kneskaden jeg slet med i sommer har blitt helt bra, og etter Birken har jeg fått trent godt. Hatt bra fremgang for hver uke og kroppen har respondert bra. De siste hardøktene før rittet var også veldig bra, så jeg stilte til start med en god følelse og klar for å kjempe. Dessverre hadde jeg ikke helt dagen på lørdag.

Birkebeinerrittet - kræsj, men mye positivt å ta med seg

Da er Birkebeinerrittet 2013 historie, og for meg ble dette et rent bonusritt etter kneskaden i sommer. Heldigvis ble jeg kvitt trøbbelet, slik at jeg fikk litt over en uke på sykkelen før rittet. Bestemte meg for å sykle Birken for å få en bra gjennomkjøring før NM og NC-avslutningen, også kunne jeg håpe på en god dag med bra bein mellom Rena og Lillehammer. Birken er ikke et ritt som favoriserer meg noen noen måte, da bakkene er slake og det er lite terreng.

Ny seier i Norges-Cupen og gul trøye

Lørdag ble det fjerde rittet i Norges-Cup maraton syklet i vakkert fjellterreng i Rondane. Furusjøen Rundt var for anledningen utvidet med en Norges-Cup-trase på 73 km og nesten 2800 høydemeter. En krevende løype med mye sti og teknisk terreng, samt mange høydemeter. Målet var å kjempe om seieren og gå opp i ledelsen i cupen sammenlagt.

Seier i Valdresrittet

Lørdag syklet jeg Valdresrittet med start og mål på Vaset. Knallfin løype med raske flytstier, grusveier og stølsveier. Rykket 20 km før mål og kjørte solo inn. Min andre seier på to helger. Everesten fungerte utmerket!


NC #3 Molde Challenge - SEIER!:)

Endelig! Endelig satt den! Lørdag syklet jeg årets 3. Norges-Cup-ritt i Molde, som var innlagt i Molde Challenge med et par ekstra sløyfer. Vi syklet totalt ca 76 km. Været var dårlig med 8 grader, vind og regn. Egentlig ikke noe vær jeg liker spesielt godt, men det var bare å ha varm undertrøye og nok varmeolje. Lørdag vil bli husket lenge. Veldig lenge! Før årets sesong satte jeg meg flere mål. Ett av hovedmålene var å vinne et Norges-Cup-ritt. Og på lørdag vant jeg Den følelsen av å vinne et ritt som du har satt deg som mål å vinne i løpet av en sesong, noe du har trent for hele vinteren, lagt ned utallige timer for å klare, den følelsen er utrolig god!!

NM landevei i Grimstad

Søndag gikk NM landevei fellesstart av stabelen i Grimstad. Sterkt og stort felt! Fra teamet stilte Lars Petter, Jarle, Even og undertegnede.

3. plass NC #2 Neptunrittet

Lørdag var det klart for sesongen andre NC-runde i maraton terrengsykling. Fra teamet stilte undertegnede og Sven Kilander. Sven fikk litt teknisk og måtte bryte. Jeg hadde en god dag, og kjørte inn til pallplass.

Rapport og bilder finner du på siden min her: http://carlfredrikhagen.com/3-plass-nc-2-neptunrittet/

Sølv NM duathlon 2013

Søndag deltok Jarle, Lars Petter og undertegnede i NM i duathlon på Greverud i Oppegård. Jeg tok nok et sølv. Jarle og jeg var med og tok laggull. Les mer om løpet og flere bilder på siden min:

http://carlfredrikhagen.com/solv-i-nm-duathlon/

Carl Fredrik

6. plass Norges-Cup Montebellorittet

Syklet i helgen NC #1 Montebellorittet. Ganske fornøyd med rittet totaltsett. Kroppen funker og utstyret funker. Nå trenger jeg bare litt mer rittrening, så blir det knallbra!!

Vi hadde tre mann på start, og tre mann fullførte. Lars Petter Stormo, Sven Kilander og undertegnede. Alle gjorde en bra innsats!

Rittreferat og bilder finner du her: http://carlfredrikhagen.com/nc-1-montebellorittet-6-plass/


                                              
                                                                                                                                     Foto: Rune Folkedal, dt.no

Carl Fredrik:)


Seier i Pizzorne Challenge #1

Syklet onsdag kveld Pizzorne Challenge #1. For de som ikke kjenner til rittet, så er det klatringen til Tryvann fra Gressbanen. Et uformelt og hyggelig ritt med god stemning og bra folk! Jeg tok dette rittet som fin trening og følte jeg fikk en bra økt.

Ny hjemmeside!

Da har jeg fått meg min egen hjemmeside!:) Sjekk ut www.carlfredrikhagen.com . Håper dere liker den:)

Jeg vil fortsette å blogge her også, men det skjer mye spennende også på min nye side, så følg med fremover!:)


 
                                                                          


U23-VERDENSMESTER VINTERTRIATHLON

VM i vintertriathlon ble i helgen arrangert i den Italienske landsbyen Cogne, øverst i en sidedal til den mer kjente Aosta-dalen. Stedet ligger 1500 moh, omringet av vakker natur med høye fjell og nydelig utsikt. Jeg ble etter 2.plassen i NM i januar tatt ut til å representere Norge sammen med Arne Post, Kristian Monsen, Elisabeth Sveum, Ingrid Lorvik og Berthe Svenkerud. Det ble en kjempefin og meget innholdsrik  helg, både sportslig og sosialt. Men også litt dramatikk. Natt til lørdag ble vi utsatt for innbrudd og syklene ble stjålet!! Ikke akkurat den beste oppladning få timer før start.

Samling i Frankrike

Har nettopp kommet hjem fra en 16-dagers samling i Mandelieu, rett sør for Nice. Det har vært en meget bra samling med mye mengde, men også noen skikkelige hardøkter.

Sølv NM vintertriathlon 2013

Søndag deltok jeg i NM vintertriathlon på Lygna. Det var kaldt og fint vintervær med flotte forhold. Arrangøren hadde gjort en kjempejobb med prepareringen, så det var veldig hardt og fint. Distansene var 6 km løping, 10 km sykling og 8 km langrenn fri teknikk. Alt foregikk i to forskjellige rundløyper, en for sykkel og en for løp og ski, på to kilometer.

Samling Gran Canaria

De to siste ukene har jeg tilbrakt på Gran Canaria og samlet mil og timer på sykkelen. Det ble en kjempebra samling for meg. Kroppen funker og jeg responderer bra treningen.

SEIER i N-3 Norefjellmarsjen og N-3 Norefjelltrippelen 2012

Lørdag ble N-3 Norefjellmarsjen arrangert i et nydelig høstvær. Frisk og klar fjelluft, sol og topp stemning gjorde dagen og arrangementet til noe helt spesielt - som alltid på Norefjell! Løpet var også avslutningen på årets N-3 Norefjelltrippel, men som etter mangel på snø i vinter, ble omgjort til en dobbel.

Sykkelsesongen 2012 - en teamoppsummering

Team Oslo Sportslager har hatt en meget bra sesong. Vi har levert gode prestasjoner nesten hver uke, både i Norge og i utlandet. De fleste gode resultatene har kommer på sykkelsetet, men vi har også vist styrke i triatlon og duathlon hvor Norseman og NM duathlon har vært høydepunktene.

Nok en 2. plass - Kongerittet 2012

Birkebeinerrittet 2012 nærmer seg, og jeg brukte siste lørdagen til å få en fin hardøkt i en løype som simulerer Birken bra. Ikke bare var det kun grus og asfalt, men også regn, gjørme, sand i øynene, dårlig sikt og sterke konkurrenter, så gjennomkjøringen kunne knapt bli bedre.

1 2 3  Neste side