Blogger

Even Sangnes

Even er kanskje den sprekeste deltidssyklisten i landet. Nummer 5 Birken 2009 og nummer 9 NM fellesstart 2012

Sykling i Colombia!

Etter å ha tenkt en god stund på å ta med sykler og dra til Colombia, fikk vi endelig bestilt billetter. Vi var 4 stykk som dro nedover i februar/mars. Det var fantastisk. Colombia har også mye sykkelkultur og vi møtte mange syklister. Verdens lengste motbakke har de også, Alto de Letras, 81km lang og 3187m total stigning. Men i steden for å prøve og fortelle hvordan det var har jeg heller laget en video som nok gir bedre inntrykk av hvordan det var. Det er bare å pakke sykkelkofferten og dra etter!

Sykkel NM - en opptur!

NM ble for min del en opptur. Det var virkelig gøy å være med og kjempe mot slutten. Jeg har jobbet en stund med NM som målet og det smakte godt med en topp ti plassering.

Kermisritt i Belgia

Plutselig var det hele over. Egentlig hadde gått ganske knirkefritt frem til da. Jeg hadde funnet frem til det lille tettstedet der det hele skulle skje, Vlamertinge, i god tid, meldt meg på, varmet opp og skulle ta en liten spurt da jeg hørte lyden av noe jeg ikke likte. Liten tue kan velte stort lass heter det. Det viser seg at tynn eike kan også ødelegge et helt hjul. 5 minutter før start var det lite man kunne gjøre med et bakhjul som hadde antatt en 8-tallsform.

Sykkel - God opplevelse i Birken

Selv om forholdene var mildt sagt ganske triste, var det for min del likevel en positive opplevelse å kjøre Birken i år. Forholdene kan man som kjent ikke gjøre noe med og på forhånd jeg hadde bestemt meg for å gi gass, så det var bare å holde fokuset.

 

Det har blitt ytret et ønske om at jeg skulle skrive noen ord, her på bloggen, om hvordan jeg opplevde rittet, så her er min versjon: