Blogger

Trude Wermskog Stormo

NM fellesstart i Bergen – Trude

Søndagens NM fellesstart i Bergen ble en våt, men morsom sykkelopplevelse.

Ny landeveishelg – Trude

I helgen syklet jeg NC landevei i Maridalen og rankingritt bakketempo opp Grefsenkollen. Fellesstarten gikk bra, men bakketempoen ble en skikkelig nedtur.

Vestmarkrittet 2012 – Trude

På lørdag stilte jeg til start i Vestmarkrittet i Asker. Sol og tørre stier gjorde det til en fryd å være terrengsyklist denne dagen.

Rankingritt på Eidsvoll

Konklusjonen etter to fellesstarter på Eidsvoll denne helgen, er at landeveissykling er kjempemorsomt, MEN at jeg må få mer styrke i beina slik at jeg klarer å holde trykket oppe på flatene når det virkelig begynner å gå fort!

NC Montebellorittet 2012 – Trude

På lørdag stilte jeg til start i årets andre Norgescup-ritt i maraton. Det ble en morsom sykkelopplevelse i en løype som har alt: morsomme tekniske partier, heftige utforkjøringer, dropp, hopp, seige motbakker og lange flater på grus.

2. plass i Ronde van Berg

Lørdag startet Lars Petter og jeg årets rittsesong og syklet det 10 mil lange landeveisrittet Ronde van Berg i Larvik/Stavern.

Påskeferie på Mallorca 2012

Mallorca viste seg nok en gang å være det perfekte stedet å være i påsken.  Vi har tilbrakt mange timer på sykkelsetet, fått masse tid på terskel og ikke minst hatt en haug med kaffe- og colastopp i sjarmerende småbyer.

Fotoshoot med Gore på La Gomera

Livet som sportsmodell er herlig! :-) Det er konklusjonen etter seks fantastiske dager med Gore Bike Wear og Gore Running Wear på La Gomera.

Fine langturer i nydelig vårvær

Denne helgen har jeg fått 6.5 fine timer på sykkelsetet. En tur tok jeg alene og en sammen med gode sykkelvenner.

Knallfin helg med både sykkeltur og skirenn

Sol og varmegrader førte til at jeg fikk luftet både sykkelen og skiene denne helgen.

Seier i Montebellotrippelen – Trude

Lørdag gikk jeg Montebellorennet i Sande og sikret meg seieren i Montebellotrippelen.

Hauern 2012 – Trude

På søndag stilte jeg til start i det 45 km lange turrennet Torleif Haugs Minneløp (Hauern) fra Lier til Drammen. Det ble en morsom og heldigvis ikke altfor kald opplevelse.

Januartrening og en spennende sykkelsesong

Skiturer, styrketrening og rulleøkter i garasjen er noen stikkord for januartreningen min. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny treningsmåned slik at jeg blir best mulig rustet for den kommende sykkelsesongen.

NM fellesstart – moro så lenge det varte

Søndag 26. juni stilte jeg til start i NM fellesstart i Skien sentrum.  Dette var mitt andre landeveisritt, så jeg var mildt sagt spent før start.

NC- landevei på Eidsvoll

Lørdag 21. mai stilte jeg til start i mitt første landeveisritt. Det var rett og slett utrolig gøy!

Å i Heiane: Vått, kaldt og hardt!

Lørdag morgen satte Lars Petter og jeg kursen mot Birkenes for å sykle årets første ritt i maratoncupen. Etter en uke med forkjølelse var jeg egentlig litt skeptisk til å dra nedover, men samtidig hadde jeg så lyst at jeg valgte å overse den tette nesa.

Sesongstart på Darbu

Endelig er sesongen i gang! Lørdag 30. april tok Lars Petter og jeg turen til Darbu hvor Fiskum IL arrangerte det første rittet i årets Scott cup. Etter mange uker på landeveissykkelen var det litt uvant å sette seg på terrengsykkelen, men samtidig veldig moro!

Vestmarksrittet 2010

Vestmarkrittet ble en våt, sølete og veldig morsom konkurranse. Etter tre konkurransehelger på rad (Montebellorittet, Raumerrittet og NC-bakkeritt), var jeg spent på formen før Vestmarkrittet. Men allerede etter noen få kilometer kjente jeg at jeg hadde bra trøkk tross et relativt tett konkurranseprogram.