Blogger

Garmin Barcelona Triathlon

Heisann! Hanse her, jobber deltid i ski og sykkelavdelingen og dette er mitt første innlegg på bloggen til Oslo Sportslager.

Ramsau 2011 - oppdatert 15. okt

Søndag 2. oktober drar jeg, sammen med klubben min Rustad IL, på samling til Ramsau i Østerrike. Dette er en snø- og barmarkssamling, hvor første økt vanlingvis foregår i nesten 3000 meters høyde på Dachstein-breen, mens andreøkten går i lavlandet med rulleski, sykkel og løping. På denne siden kommer jeg til å skrive litt om testresultater på langrennski, hva vi legger ned av trening og andre morsomme ting som skjer;) Skal prøve å få tatt noen fine bilder også:) Funker alt teknisk blir det forhåpentligvis noen videoer også!;)


Høst = Tid for lystbetont hardkjør:-)

Høsten er en fantastisk deilig tid med sin klare luft, fine farger, bladkledde stier og ingen større konkurranser å ta hensyn til med tanke på overskudd, formtopp og lignende. Denne tiden er rett og slett perfekt til å nyte høstlufta, naturen og bare gønne på med den treningen og de aktivitetene man måtte ønske! For min del er dette tiden for varierte aktiviteter og mye harde økter.