Blogger

Terrengsykling på sitt beste!

Terrengsykling på sitt beste – årets syklehøydepunkt 2013!

Svømmecamp - Veldig lærerikt og motiverende

Som skrevet i forrige innlegg blir Norseman det store hovedmålet neste år. Svømmingen er min dårligste gren i triathlon, og selv om jeg har kommet opp på et greit nivå har utviklingen nå stagnert, og jeg har vært usikker på veien videre for å forbedre teknikken. I helgen var jeg derfor med på SBR SwimCamp med Tom Remman for å få noen til å se på det jeg gjør i vannet med nye øyne.

Rapport fra Val Senales- Kjetil Dammen

Her kommer en liten rapport fra samlinga jeg er på med Team Leaseplan Go i Val Senales. Vi er her nede med både allround og langløps laget med unntak av Alsgaard og Callesen. Kom ned hit forrige tirsdag, og skal være her til 28. oktober. Været har så langt vært strålende, med litt vind de første dagene, og silkeføre på breen, blå xtra og vr45.

Full gass mot Norseman Xtreme Triathlon 2014

Jeg har nå endelig bestemt meg. Hovedmålet for 2014-sesongen blir Norseman Xtreme Triathlon. 2013 har vært et morsomt og innholdsrikt år med mye konkurranser fra januar til oktober. I tillegg til mange gjengangere har det vært moro å teste ut en del nye idrettsarrangementer. Men 2013 har vært et år uten et stort hovedmål, og jeg kjenner at jeg har savnet følelsen av å jobbe og fokusere mot noe som ligger som en gulrot langt der fremme. Det er derfor jeg har bestemt meg for at Norseman igjen blir gulroten det skal jobbes mot fra nå av. Med to tidligere deltagelser i bagasjen kan treningsarbeidet spisses enda bedre. Jeg jobber 100% ved siden av treningen, så det er begrenset av tid til trening og treningssamlinger. Treningsopplegget blir derfor veldig likt det jeg har kjørt de siste årene. Variasjon og mange harde økter er viktige stikkord.