Blogger

Seier i Jungerløpet

Etter en uke med plussgrader og vårstemning ga kuldegradene natt til søndag kjempefine og raske forhold i turrennet Jungerløpet. Med start og mål på Ormåsen i Øvre Eiker går rennet med ca 20 km i veldig fint kupert skogsterreng. Rennet har en relativt lett profil med småkupert første halvdel og en bra stigning opp til matstasjonen på Hall-hytta ca. halvveis, før avslutningen er flat med mye staking.

Knallfin helg med både sykkeltur og skirenn

Sol og varmegrader førte til at jeg fikk luftet både sykkelen og skiene denne helgen.

Seier i Montebellotrippelen – Trude

Lørdag gikk jeg Montebellorennet i Sande og sikret meg seieren i Montebellotrippelen.

Montebellorennet 2011 – Lars Petter

På lørdag var det klart for Montebellorennet som også var siste del av MontebelloTrippelen (med rittet i mai og løpet i september). Montebellorennet er et tradisjonsrikt renn (førets gang arrangert i 1956) som har ligget brakk i noen år, men har nå gjenoppstått med en kjempefin løype på ca 26 km i et veldig fint skogsterreng. Helgens renn var også første øvelse i MontebelloTrippelen 2012.

Grenaderen 2012

Da er Grenaderen 2012 historie, og jeg har fått fordøyd litt av gårsdagen. Det 90 km lange turrennet fra Hakadal til Jansløkka skole i Asker, går for å være et av verdens hardeste skirenn, og lørdagens forhold gjorde det ikke akkurat lettere.

Vindfjelløpet 2012

Sol, blå himmel, noen få minusgrader og trikkeskinner fra start til mål – nok en gang lå alt til rette for et uforglemmelig Vindfjelløp. Løpet ble i år arrangert for 56 gang, og de 42 kilometerne fra Viddaseter i Telemark, via Jomfruvann i Buskerud og til mål i Borgen i Vestfold er både krevende og morsomme. Flatt og småkupert i starten, tøffe stigninger drøyt halvveis og mye nedover til mål.    


Hauern 2012 – Trude

På søndag stilte jeg til start i det 45 km lange turrennet Torleif Haugs Minneløp (Hauern) fra Lier til Drammen. Det ble en morsom og heldigvis ikke altfor kald opplevelse.

Hauern 2012 - Lars Petter

På søndag var det igjen klart for det 45 km lange Torleif Haugs Minneløp (Hauern) fra Lier til Drammen. Det så lenge ut til å blir en kopi av fjoråret med tanke på temperaturer i underkant av 20 blå, men det ble heldigvis mildere enn først antatt og dermed perfekte forhold med temperaturer rundt -10 grader.  

Østmarkrunden 2012

Lørdag 4. februar gikk det tradisjonsrike rennet Østmarkrunden av stabelen i bitende kulde. Grunnet lite snø i terrenget, var det i år en alternativ trasé som ble godt likt av de 112 fullførende deltakerne.

Januartrening og en spennende sykkelsesong

Skiturer, styrketrening og rulleøkter i garasjen er noen stikkord for januartreningen min. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny treningsmåned slik at jeg blir best mulig rustet for den kommende sykkelsesongen.

Marcialonga 2012- Ole Jakob Nes

Oslo Sportslager har skjønt det, Petter Northug har skjønt det, TV 2 har skjønt det og tre tusen nordmenn har også skjønt det; den siste helgen i januar skal tilbringes på italiensk kunstsnø.