Blogger

U23-VERDENSMESTER VINTERTRIATHLON

VM i vintertriathlon ble i helgen arrangert i den Italienske landsbyen Cogne, øverst i en sidedal til den mer kjente Aosta-dalen. Stedet ligger 1500 moh, omringet av vakker natur med høye fjell og nydelig utsikt. Jeg ble etter 2.plassen i NM i januar tatt ut til å representere Norge sammen med Arne Post, Kristian Monsen, Elisabeth Sveum, Ingrid Lorvik og Berthe Svenkerud. Det ble en kjempefin og meget innholdsrik  helg, både sportslig og sosialt. Men også litt dramatikk. Natt til lørdag ble vi utsatt for innbrudd og syklene ble stjålet!! Ikke akkurat den beste oppladning få timer før start.

Jungerløpet - Back to the roots

Selv om ikke Jungerløpet på Ormåsen er det største turrennet hva gjelder antall deltagere, er det et veldig fint og rett og slett et koselig skirenn. Det tar det litt "back to the roots" med alle fasiliteter rett ved start/mål, start på hagleskudd, veldig fine og passe utfordrende skogsløyper, gymsalpremieutdelig og et skikkelig kakebord.

Norefjellrennet - Rått blodslit!

I helgen var det klart for Norefjellrennet. Med mye snø i fjellet, bortimot vindstille og temperatur rundt -5 grader lå alt til rette for et veldig fint skirenn i fantastiske omgivelser!

Samling i Frankrike

Har nettopp kommet hjem fra en 16-dagers samling i Mandelieu, rett sør for Nice. Det har vært en meget bra samling med mye mengde, men også noen skikkelige hardøkter.

3. plass i Vindfjelløpet

Denne helgen skulle egentlig være en roligere helg uten konkurranser, og i starten av uka (mandag) var jeg skikkelig sliten etter Hauern og så frem til en rolig uke. Men allerede på tirsdag var lysten på nye konkurranser stor, og Vindfjelløpet så ut til å kunne bli en fin utfordring. Team-kompis Ole Jakob Nes sa at løypa gikk i et veldig fint terreng og hadde en artig løypeprofil, så bestemte meg til å prøve rennet for første gang.

Telemarkhelten


Med sol, blå himmel og noen få minusgrader lå alt til rette for et flott Telemarkhelten. Rennet på 42 km ble i år arrangert for 3 gang, og nok en gang var værgudene på arrangørens side. Kald og stri vind fra nord gjorde imidlertid at det var tøffe forhold på fjellet.


5. plass i Hauern 2013

I dag har jeg gått Thorleif Haugs Minneløp for åttende gang. Det 44 km lange turrennet fra Kanada i Lier til Spiralen i Drammen gjennom fantastiske Finnemarka er hardt, men veldig fint, og et skikkelig bra turrenn!!

Marcialonga 2013- Ole Jakob Nes

Tradisjonen tro ble siste helg i januar tilbrakt i Cavalese, og tradisjonen tro var det også i år strålende vær. Målet med reisen var selvsagt Marcialonga, og selv om treningsmengden har gått en del ned de siste par årene levde fortsatt håpet om en plassering rundt nummer 50.