Blogger

Oppkjøring til Vasaloppet- Kjetil H. Dammen

Etter en hard periode med 4 renn på 4 helger har vi hatt en pause fra SkiClassics. Neste renn er Vasalopet neste helg. Tida imellom har blitt brukt til trening. Etter hjemkomsten fra mellom Europa måtte jeg ta noen rolige dager da kroppen var nedkjørt og halsen litt rusten. Men heldigvis skal jeg ikke synge så, bortsett fra i dusjen, og mot forrige helg var den bra og jeg kunne trene normalt.


Marcialonga- Kjetil H. Dammen

Rennet ble hardt fra start til mål. Team United Bakeries satte høy fart fra start og det sprakk opp allerede etter 2-3 km. Selv ble jeg liggende i gruppe 3, og deretter i gruppe 2 og jage teten opp til Canazei. Der var gruppa jeg lå i 50sek bak teten. Nedover til Moena klarte vi å hente inn tetgruppa.

Spis til du sprekker - Right to Play over Grønlandsisen #3

Tre måneder til avreise! Dato er nå satt, og vi flyr via Køben inn til Narsarsuaq, på Grønlands sørkyst 28. april.

 

Det begynner etterhvert å bli mange som har fått med seg at vi ut på tur, og det spørsmålet som ofte dukker opp er hvordan vi gjør det med mat - hvor mye har vi med, hvor mye det veier, og hva vi egentlig må spise på en slik tur. Så her i innlegg #3 tenkte jeg si litt om dette temaet som jo opptar oss alle og enhver, i større eller mindre grad. Mat. Masse mat!

 

Foto: Lunsj og frokostrasjoner.