Blogger

Sykling i Colombia!

Etter å ha tenkt en god stund på å ta med sykler og dra til Colombia, fikk vi endelig bestilt billetter. Vi var 4 stykk som dro nedover i februar/mars. Det var fantastisk. Colombia har også mye sykkelkultur og vi møtte mange syklister. Verdens lengste motbakke har de også, Alto de Letras, 81km lang og 3187m total stigning. Men i steden for å prøve og fortelle hvordan det var har jeg heller laget en video som nok gir bedre inntrykk av hvordan det var. Det er bare å pakke sykkelkofferten og dra etter!

High5 sportsernæring

High5 er for mange et ganske ukjent merke innen sportsernæring. Vi på Oslo Sportslager begynte å ta inn dette for et par år siden, og de første månedene testet jeg produktene både i konkurranse og på trening. Jeg ble imponert over kvaliteten på produktene og i fjor brukte jeg kun High5 på trening og i konkurranse.

Vasaloppet 2013 - 88. plass

I helgen gikk turen igjen inn i de dype svenske skoger for å gå mitt tredje Vasalopp. Dette rennet er liksom noe helt eget – rått arrangement, fryktelig langt, sykt hardt og veldig moro!