Blogger

Helgens dobbel – Montebellorittet og seier i Einarittet

Formen begynner å komme, og i helgen deltok jeg både i Montebellorittet og Einarittet – to morsomme ritt med fine terrengpartier og sugende motbakker.

Montebellorittet 2011

Lørdag var det klart for Montebellorittet – 42 km fra Sande til Konnerud. Dette er en klassiker som jeg har kjørt utallige ganger. En hardt start sprer feltet godt, men etter drøye 10 km motbakke er det full gass mot mål på Konnerud. Det er veldig moro med konkurranser med vinnertid rundt 1,5 time da det er litt mer full gass hele veien enn når vinnertiden er det dobbelte.

NC- landevei på Eidsvoll

Lørdag 21. mai stilte jeg til start i mitt første landeveisritt. Det var rett og slett utrolig gøy!

Terrengsykkelrittet 2011

Lørdag 21. mai var det duket for Terrengsykkelrittet. Med masser av teknisk sti er dette alt annet enn et grusritt og stiller andre krav til rytterne enn det som er normalt i norske maratonritt. Her blir det mye mindre gruppekjøring og man må være klar i hodet og ha overskudd i beina for å klare å få god flyt på stiene.

Sølv i NM duathlon 2011

Lørdag ble NM i duathlon 2011 arrangert på Løren i Oslo. Startfeltet var i år meget sterkt med både Anders Aukland, Simen Østensen, Even Olsen, Kristian Monsen og Knut Anders Fostervold på startstreken, hvorav de tre førstnevnte var klare forhåndsfavoritter. Men jeg ville det annerledes, og fikk til en bra konkurranse!

Å i Heiane: Vått, kaldt og hardt!

Lørdag morgen satte Lars Petter og jeg kursen mot Birkenes for å sykle årets første ritt i maratoncupen. Etter en uke med forkjølelse var jeg egentlig litt skeptisk til å dra nedover, men samtidig hadde jeg så lyst at jeg valgte å overse den tette nesa.

Sesongstart på Darbu

Endelig er sesongen i gang! Lørdag 30. april tok Lars Petter og jeg turen til Darbu hvor Fiskum IL arrangerte det første rittet i årets Scott cup. Etter mange uker på landeveissykkelen var det litt uvant å sette seg på terrengsykkelen, men samtidig veldig moro!