Blogger

Rankingritt på Eidsvoll

Konklusjonen etter to fellesstarter på Eidsvoll denne helgen, er at landeveissykling er kjempemorsomt, MEN at jeg må få mer styrke i beina slik at jeg klarer å holde trykket oppe på flatene når det virkelig begynner å gå fort!

2. plass i Einarittet 2012

Søndag syklet jeg Einarittet på Toten. Et 40 km langt terrengritt på grus og fine flytstier. Var spent på hvordan kroppen ville fungere etter en bra mengdeuke og mange lange og gode sykkeløkter. Målet var å få en bra hardøkt. Siden jeg vant i fjor måtte jeg prøve å forsvare dette, men det skulle bli tøft med mange sterke ryttere på start.

NC Montebellorittet 2012 - Lars Petter

Her er en liten rapport fra meg fra Montebellorittet som i år, i tillegg til å være et kjempefint turritt,  var andre ritt i Norgescup Maraton. Dette gjorde at eliteklassene fikk vi lov til å sykle en ekstra lang og hard sløyfe :-)  

NC Montebellorittet 2012 – Trude

På lørdag stilte jeg til start i årets andre Norgescup-ritt i maraton. Det ble en morsom sykkelopplevelse i en løype som har alt: morsomme tekniske partier, heftige utforkjøringer, dropp, hopp, seige motbakker og lange flater på grus.

NC Montebellorittet 2012 - Carl Fredrik

Lørdag ble årets andre Norges-Cup i maraton terrengsykling arrangert. Montebellorittet var arrangør, og hadde start i Sande i Vestfold og målgang på Konnerud i Drammen. Oppholdsvær, grei temperatur og et meget sterkt startfelt dannet grunnlaget for et artig ritt. I tillegg skulle jeg, for første gang i ritt, prøve Everest sin nye sykkel, 8848 Twenty9, en versting av en sykkel!

Tips og råd til Montebellorittet

Drammens Tidende har laget en sak om Montebellorittet som går fra Sande til Konnerud lørdag 19. mai.

Seier i årets første UB-Cup

Onsdag 9. mai dro Trude og jeg til Tigerstaden for første runde av United Bakeries Cup på Skullerud. Dette ble også en skikkelig test av den nye Everest 8848 Racelite Twenty9 som jeg hadde hentet på tirsdag. Rittet ble dermed min andre tur på sykkelen så jeg var litt spent på hvordan det ville fungere. Det var også årets første terrengsykkelritt og jeg har syklet minimalt i terrenget så langt så det ble også veldig spennende å se hvordan form og teknikk satt!