Blogger

Sammendrag: Godset - Haugesund 26/6-11

Jeg dro innover til Drammen ved 13- tiden, feiret bursdagen til onkelen min, før turen gikk videre til Marienlyst Stadion. Der møttes to gode hjemmelag, men denne gangen var det Godset som dro fordel av hjemmebane. Etter tre strake tap mot henholdsvis Molde, LSK og Start, var Godset avhengige av seier for å holde følge i toppen av Tippeligaen. Kampen åpnet friskt, og selvom Godset hadde ballen i stort sett hele kampen, forsvarte Haugesund seg godt, og de gangene de fikk muligheten til å nærme seg hjemmelagets mål, ble sjansene store.

                                         

NM fellesstart – moro så lenge det varte

Søndag 26. juni stilte jeg til start i NM fellesstart i Skien sentrum.  Dette var mitt andre landeveisritt, så jeg var mildt sagt spent før start.

4. runde i cupen: IK Start - Godset

Onsdag var det klart for 4. runde i cupen, og fjorårets norgesmester Strømsgodset måtte ta turen til sørlandet, hvor IK Start var motstander. Dette var Godsets fjerde bortekamp på rad i cupen, og ville med seier være sikret hjemmekamp i kvartfinalen.
Espen Hoff ville det derimot annerledes, og hans perlescoring etter 36 minutter ble UTROLIG nok kampens eneste scoring.


                                     

3. plass i Farrisrunden

Lørdag var det klart for nok et ritt og denne helgen var det klassikeren Farrisrunden i Larvik som stod for tur. Trude, Jarle og jeg forlot Drammen i regn men ble møtt av strålende solskinn i Larvik. Farrisrunden er relativt lett teknisk men har veldig mange kneiker underveis (særlig siste halvdel). Lett teknisk terreng og siste ukens regn som ville gi bløte forhold i skogen gjorde at jeg valgte å kjøre samme oppsett på sykkelen som i Raumerrittet med stiv gaffel. Hjulene var skodd med Maxxis Ikon 2.2 med guffe.

Sammendrag: LSK - Godset 19/6-11

Før gårsdagens kamp var LSK det eneste laget Strømsgodset ikke har tatt bortepoeng fra siden opprykket til Tippeligaen i 2006, og slik er det fortsatt. For selv om Strømsgodset sto for banespillet, var det LSK og en effektiv Anthony Ujah som scoret målene. Det betyr at det fortsatt er liv i Strømsgodsets bortespøkelse som svever over Åråsen Stadion.

                                 

Etter kampen: Godset - Molde 16/6-11

Etter endt arbeidsdag, et leilighetskjøp og en liten matbit, gikk turen til Drammen og Marienlyst Stadion. Været var strålende og alt lå til rette for en fantastisk fotballkamp.
Slik skulle det, for min del, dessverre ikke bli. For selv om "Godset" styrte kampen de siste 70 minuttene, var ikke det nok mot et Moldelag som fikk hull på byllen allerede etter 12 minutter, ved Pape Pate Diouf. 0-1 ble forøvrig også sluttresultatet.
Molde hadde også en meget god Bugge Pettersen i "goalen", i tillegg til en Ole Gunnar Solskjær som tydligvis har studert Strømsgodset nøye, og visste hvordan Drammenserene kunne stoppes.


Her gratuleres Bugge Pettersen av en strålende fornøyd Solskjær.

Før kampen: Godset - Molde 16/6-11

I morgen er det klart for toppoppgjør i Drammen, da Molde gjester Marienlyst stadion. Jeg tror på et jevnt oppgjør hvor det kan tippe begge veier. Molde på sin side har vært veldig ujevne med  der de har gått fra 0-5 tap i Haugesund til å knuse Start 5-1 på "Røkkeløkka" i forrige runde. Godset har vært stabile hjemme og er fortsatt ubeseiret på Marienlyst i år. (5-1-0)
                            

Raumerrittet 2011 - et skikkelig sølebad

Etter strålende vær i Vestmarkrittet forrige helg var forholdene i helgens Raumerritt i andre enden av skalaen hva gjelder vær og føre. Grusveiene var forholdsvis fine men terrengpartiene var skikkelig sølebad!

Godset: Ekte kjærlighet

Siden jeg er født og oppvokst på Romerike, vil sikkert endel lure på hvorfor jeg valgte Strømsgodset som klubben i mitt hjerte. Det naturlige valget ville vært LSK, sånn ble det derimot ikke. Med pappa sitt Drammensblod og hans store fotballinteresse var jeg ikke gamle skrotten før jeg fikk med meg min første kamp på Marienlyst Stadion, og dermed var det gjort.

Fottur i Rondane!

Fottursesongen har startet!
 
Vel...den har vell strengt tatt begynt for lenge siden, i marka, men på fjellet var det nok sesongstart for mange denne helgen. 
 

Rett til Værs! 2011

Tirsdag kveld var det klart for det første av i alt fem løp i Maridalsalpenes Motbakkekarusell, Rett til Værs!. Dette er et intimt arrangement med maks 100 deltakere og går første tirsdag i måneden fra juni til oktober.

Vestmarkrittet 2011

Lørdag 4. juni var det klart for Norgescup maraton nr 3 i Vestmarka. Vestmarkrittet er et veldig fint ritt med en kjempefin og variert løype og et solid arrangement som går på skinner. Med strålende sommervær og en hard løype på drøye 70 km lå alt til rette for en fantastisk sykkeltur hvor varmen kombinert med distansen kom til å bli en utfordring for mange.