Blogger

NM fellesstart i Bergen – Trude

Søndagens NM fellesstart i Bergen ble en våt, men morsom sykkelopplevelse.

Sykkel NM - en opptur!

NM ble for min del en opptur. Det var virkelig gøy å være med og kjempe mot slutten. Jeg har jobbet en stund med NM som målet og det smakte godt med en topp ti plassering.

Farrisrunden - en tung dag

Lørdag var det igjen klart for Farrisrunden, og denne gang ble det en tung dag både for ryttere og arrangør. Et voldsomt regnvær både natta før og i starten av rittet gjorde at det ble et skikkelig sug på grusveiene i tillegg til særdeles våte og sølete terrengpartier.


Kermisritt i Belgia

Plutselig var det hele over. Egentlig hadde gått ganske knirkefritt frem til da. Jeg hadde funnet frem til det lille tettstedet der det hele skulle skje, Vlamertinge, i god tid, meldt meg på, varmet opp og skulle ta en liten spurt da jeg hørte lyden av noe jeg ikke likte. Liten tue kan velte stort lass heter det. Det viser seg at tynn eike kan også ødelegge et helt hjul. 5 minutter før start var det lite man kunne gjøre med et bakhjul som hadde antatt en 8-tallsform.

Hove Tri 2012

I helgen var det klart for årets første triatlonkonkurranse: Hove Tri utenfor Arendal. Det er fem år siden sist jeg deltok i en triatlon, så jeg var veldig usikker på hvordan dette ville gå. Det er mye å tenke på i forkant av en slik konkurranse, blant annet i forhold til alt utstyret man må holde kontroll på.

GOD FORM, OPTIMAL LØYPE OG FANTASTISK SYKKEL

Dette var status 14 dager før Farrisrunden, som arrangeres førstkommende lørdag. Klassikeren rundt det vakre Farrisvannet passer både forbi gården min og over gjennom deler av eiendommen, føler det derfor som en forpliktelse å delta.

7. plass i Raumerrittet 2012 - Lars Petter

Værmessig så det lenge lyst ut for årets Raumerritt, men 45 min før start åpnet himmelen seg og regnet fossen ned. Det er ikke ofte jeg stiller på startstreken med lange armer og vest, men med dette været og 20 km på asfalt i starten var jeg glad for det i etterkant.

Ny landeveishelg – Trude

I helgen syklet jeg NC landevei i Maridalen og rankingritt bakketempo opp Grefsenkollen. Fellesstarten gikk bra, men bakketempoen ble en skikkelig nedtur.

Vestmarkrittet 2012 - Carl Fredrik

På lørdag ble Vestmarkrittet arrangert fra Dikemark i Asker. Jeg syklet rittet for første gang i fjor, og ble da nr. 4. I år var løypen lagt om litt. Startfeltet var sterkt. Været var perfekt.

Artikkel i ID-Magasinet - Lars Petter

ID-magasinet har skrevet en sak om min lidenskap for trening og konkurranser i siste nummer av magasinet som sendes ut til alle husstander i Drammen, Lier og Nedre Eiker denne uken.

Sykkeltur til Dalen i Telemark, 2-3 Juni 2012

Lørdag morgen tok Tone Mikalsen og jeg, Kristine Formo toget til Kongsberg for å sykle til Dalen i Telemark. Anledningen for turen var trening til Nordkapp-Lindesnes, test av sykler og annet utstyr.

Vestmarkrittet 2012 – Trude

På lørdag stilte jeg til start i Vestmarkrittet i Asker. Sol og tørre stier gjorde det til en fryd å være terrengsyklist denne dagen.

Ikke full klaff i TSR og Vestmarkrittet

Forrige helg var jeg med på Terrengsykkelrittet og rankingritt landevei på Eidsvoll, og nå på lørdag var det Vestmarkrittet som sto for tur. Landeveisrittet var kun som trening, men dessverre ble både TSR og Vestmarkrittet litt stang ut for min del.