Blogger

8. plass NM terreng maraton 2012

Lørdag deltok jeg i mitt andre NM maraton terreng, som i år ble arrangert i Birkeland i Aust-Agder i traseen til rittet "Å i Heiane". Alt lå til rette for en strålende sykkeldag med tøff løype, sol, +20 grader og overskudd i kroppen.

Litt stang ut, men snart klaffer alt!

De to siste helgene har jeg vært i Molde og syklet Norges-Cup, debutert i triathlon og syklet Valdresrittet. Formen er bra, men jeg har hatt litt stang ut, spesielt i Molde.

Norge på langs, Nordkapp-Lindesnes!

Alt er pakket og klart for tre fine uker på sykkelen, vi skal sykle Norge på langs fra Nordkapp til Lindesnes. På turen gjennom det langstrakte land skal vi intervjue ordførere i forskellige kommuner for organisasjonen Grønt Flagg. Grønt flagg jobber med miljøsertifisering av skoler og barnehager. Dette er en stor internasjonal organisasjon med over 40.000 miljøsertifiserte skoler i 50 forskjellige land i verden.
Over 800 skoler og barnehager, fordelt på 17 fylker og 90 kommuner deltar i Grønt Flagg programmet i Norge. Vårt engasjement er å øke interessen for dette i så mange kommuner som mulig gjennom disse ukene i dialog med ordførere.

2. plass NC Norefjellrittet 2012

Lørdag gikk Norefjellrittet 2012 av stabelen. Rittet inngikk i år også som tredje runde i Norges-Cupen i maraton, i tillegg til at det var første konkurranse i årets Norefjell-dobbel (rennet ble dessverre avlyst pga. snømangel). Løypen på 70 km er satt sammen av tidligere toppsyklist Kristian Torgersen og består av en herlig miks av flytstier, kjerrevei, grus og mange høydemeter:) Som vanlig var arrangementets helhet i en klasse for seg!