Blogger

Seier i Sandefjordrittet

Lørdag var det klart for ”høstsesongens” første ritt og en liten formsjekk etter ferien. I sommer har Trude og jeg vært på ferie  i Frankrike (med sykler selvfølgelig), nærmere bestemt på Korsika og i Ste. Maxime på den franske solkysten. Jeg har fått trent bra hele ferien, men etter mye trening uten matching er det vanskelig å si hvordan formen er, så jeg var litt spent i forkant av rittet. 

Ny seier i Norges-Cupen og gul trøye

Lørdag ble det fjerde rittet i Norges-Cup maraton syklet i vakkert fjellterreng i Rondane. Furusjøen Rundt var for anledningen utvidet med en Norges-Cup-trase på 73 km og nesten 2800 høydemeter. En krevende løype med mye sti og teknisk terreng, samt mange høydemeter. Målet var å kjempe om seieren og gå opp i ledelsen i cupen sammenlagt.

Seier i Valdresrittet

Lørdag syklet jeg Valdresrittet med start og mål på Vaset. Knallfin løype med raske flytstier, grusveier og stølsveier. Rykket 20 km før mål og kjørte solo inn. Min andre seier på to helger. Everesten fungerte utmerket!


IM Haugesund

Photo: Thomas Wenning Photo: Thomas Wenning

IronMan 70.3 i Haugesund fikk en noe uventet avslutning for min del, men var alt i alt en fin opplevelse allikevel. Det er gøy å se at triathlon begynner å vokse seg til en relativt stor idrett i Norge!

NC #3 Molde Challenge - SEIER!:)

Endelig! Endelig satt den! Lørdag syklet jeg årets 3. Norges-Cup-ritt i Molde, som var innlagt i Molde Challenge med et par ekstra sløyfer. Vi syklet totalt ca 76 km. Været var dårlig med 8 grader, vind og regn. Egentlig ikke noe vær jeg liker spesielt godt, men det var bare å ha varm undertrøye og nok varmeolje. Lørdag vil bli husket lenge. Veldig lenge! Før årets sesong satte jeg meg flere mål. Ett av hovedmålene var å vinne et Norges-Cup-ritt. Og på lørdag vant jeg Den følelsen av å vinne et ritt som du har satt deg som mål å vinne i løpet av en sesong, noe du har trent for hele vinteren, lagt ned utallige timer for å klare, den følelsen er utrolig god!!