Blogger

8. plass i Birkebeinerrittet

Så var nok et Birkebeinerritt unnagjort. Årets ritt ble mitt 13. ritt og det var også de verste forholdene så langt. Men ingen kan si at det dårlige været var overraskende da værmeldingene hadde vært konstant dårlige hele uken.

Seier i Helterittet

Fredrik Stormo, Jarle Wermskog og jeg var i helgen med i Helterittet -103 km med 2400 høydemeter. God stemning fra start og deilig med 11 kmflatt asfalt i starten for å få i gang beina.

Treningsinspirasjon? Se bildene fra Norseman 2010!

Mellet Stangvik (36) fra Team Oslo Sportslager debuterte i Norseman Xtreme Triathlon sist helg. Forholdene var fantastiske, stemningen elektrisk, og formen upåklagelig. Se bildene fra ferden her!

La dolce vita i Riva del Garda

Etter to uker på Kreta fikk Trude og jeg en dag hjemme til ompakking før turen gikk sørover til Riva del Garda i Nord-Italia. Tidligere har racersyklene vært med i bagasjen, men i år var det terrengsyklene som ble med. Riva er et fantastisk utgangspunkt for sykling! Men det er ikke bare mange muligheter for både landeveis- og terrengsykkel, men det er også et kjempefint sted for fotturer, strandferie, byferie og/eller som et utgangspunkt for bilturer.