Blogger

Topptur i Rondane - Våt afære, men fantastisk likevel.

Rondane i slutten av august kan være en frisk opplevelse. Både når det gjelder vær og terreng. Vi har i utgangspunktet bestemt oss for å gå Rondvassbu - Bjørnhollia - Rondvassbu. Parkerer bilen på Spranget (parkering) og sykler inn til Rondvassbu. På grunn av usikker værmelding har vi ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre resten av helgen enda. Vi ser an morgendagen, før vi tar et valg.  Det som er sikkert er at vi gleder oss veldig til å komme oss ut av byen og se litt norsk fjellheim, det vi ikke vet er at det blir en våt og kald helg.

Birkebeinerrittet 2011 - Fin tur, men ingen kongedag

Lørdag var det igjen klart for folkefest (eller var det sølefest) fra Rena til Lillehammer. Et av årets store høydepunkt for oss syklister med årets tøffeste startfelt, utstyrshysteri, folkefest, god mediedekning, usikkert vær og mye mye mer som hører med til dette rittet.

Hvor ble det av go'beina? - Birkebeinerrittet 2011

Birkebeinerrittet 2011 gikk av stabelen lørdag 27. august. Rittet var som vanlig fulltegnet og syklister i alle farger og fasonger var klare for å ta fatt på de 94 km-erne fra Rena til Lillehammer.

Seier i Helterittet 2011

Lørdag var det klart for Helterittet med start og mål i Rjukan. Dette var også andre del av trippelkonkurransen Telemarkhelten hvor skirennet ble gått i februar (referat derfra kan leses her). 105 km og over 2000 høydemeter stigning gjør dette til et knalltøft ritt! Siste 30 km over Hardangervidda er en naturopplevelse som burde nytes med lavere puls enn det undertegnede hadde.

Seier i Eventyrrittet 2011

Drammensrittet ble i år en kort afære min del. Var med i teten, men 3 punkteringer på rappen etter 30 min kjøring ødela rittet. Måtte derfor reise kjerringa på søndagen og dro til Nes på Romerike for å sykle Eventyrrittet:)

Seier i BMC-rittet

Søndag 7. august stilte jeg til start på BMC-rittet på Eidsvoll. Jeg fikk desverre ikke anledning til å kjøre Grenserittet dagen før, men jeg ønsket en god gjennomkjøring denne helgen, og da var BMC-rittet en fin anledning for dette.


Ritthelg med 14. plass i Grenserittet 2011

Lørdag var det klart for Grenserittet 2011, 81,5 km mellom Strømstad og Halden. Med 18 grader på start og oppholdsvær lå alt til rette for sykkelfest mellom Sverige og Norge både for elite og mosjonister.

Godset: Smaken av Europa

Den siste uken har vært en meget spennende og innholdsrik uke for alle oss med blått hjerte, som følger Strømsgodset. For første gang siden vi møtte Aston Villa i 1998, har Godset prøvd seg ute i Europa.
Motstanderen ble ikke hvem som helst, men nettopp vinneren av Europa League 2010, Atletico Madrid.
I tillegg til hjemme og bortekamp mot Atletico, har Godset den siste uken også rukket å møte min erkerival, LSK.
Atletico Madrid - Strømsgodset på Estadio Vicente Calderòn i Madrid. Et minutts stillhet etter tragedien i Oslo og på Utøya.

Sandefjordrittet 2011

Lørdag 30. juli stilte Fredrik, Trude og jeg i Sandefjordrittet. Ryktene skulle ha det til at dette var et kjedelig ”asfaltritt” noe som viste seg å være feil.

Sommerferie i Nord-Italia 2011 (oppdatert 1. august)

I sommer pakker Trude og jeg terrengsyklene i bilen og setter nesa mot Nord-Italia hvor vi skal farte litt frem og tilbake i hele juli. Vi skal prøve å oppdatere bloggen med litt bilder og info underveis.