Blogger

Birkebeinerrittet 2012 - Lars Petter

I helgen var det igjen duket for folkefesten på to hjul fra Rena til Lillehammer. Jeg har sjelden sjekket værmeldingene så hyppig som forrige uke, men det som lenge så ut til å bli nok en fuktig opplevelse, snudde i siste liten til å bli en veldig fin dag over fjellet i flotte forhold! For min del var det også et lite jubileum da det ble med ritt nr 15. Beina har vært bra etter Norseman så jeg var spent om de også ville klare kjøret denne helgen.

Nok en 2. plass - Kongerittet 2012

Birkebeinerrittet 2012 nærmer seg, og jeg brukte siste lørdagen til å få en fin hardøkt i en løype som simulerer Birken bra. Ikke bare var det kun grus og asfalt, men også regn, gjørme, sand i øynene, dårlig sikt og sterke konkurrenter, så gjennomkjøringen kunne knapt bli bedre.


2. plass i Norseman 2012

I helgen var det omsider klart for årets store mål: Norseman Xtreme Triathlon. Det ble en hard, men fantastisk opplevelse.

Sommerferie i Italia og Frankrike 2012

I månedsskiftet juni/juli pakket vi opp bilen med fire sykler og mye bagasje, før vi satte kursen sørover for en aktiv sommerferie i Italia og Frankrike.