Blogger

Seier i Tønsberg By Triathlon

Lørdag ble jeg med på Tønsberg By Triathlon som bestod av 750 m svømming, 20 km sykling og 5 km løping. Arrangementet foregikk på brygga i Tønsberg sentrum noe som gjorde konkurransen kompakt og veldig publikumsvennlig! I kombinasjon med fint vær ble det en folkefest og en veldig morsom konkurranse å delta i! 

Knallhelg med Norefjellrittet 2013

På lørdag fikk jeg endelig prøvd Norefjellrittet. Jeg har hørt mye bra om rittet, men tidligere år har det dessverre kollidert med andre ting. Rittet ble kombinert med opphold på hotellet (Quality Spa Resort Norefjell) hele helgen, noe som gjorde det hele til en knallhelg!

Norseman 2013

Uka før Norseman ble værmeldingen for den store dagen bare verre og verre for hver oppdatering. På det verste var det meldt opptil 100mm nedbør, lyn og 19m/s vind. Både fredagen og søndagen var det spådd fint, mens lørdagen bød på skikkelig møkkavær. Værgudene ville åpenbart bidra til at Norseman Xtreme Triathlon skulle leve opp til navnet. Og selv om været ikke ble fullt så ille som det var spådd, ble det ekstremt nok.

Dobbeltseier i Gråtassen Triathlon

Lørdag stilte Jarle og jeg til start i Gråtassen Triathlon i Kodal som består av 300 m svømming, 24 km terrengsykling og 5 km terrengløping. Selv om dette er en typisk lavterskelkonkurranse for massene, var arrangementet helt på høyde med de mest seriøse og store arrangementene i Norge. Det er helt rått at det stiller ca 700 til start og arrangøren klarer å tiltrekke seg mosjonister, aktive utøvere fra flere forskjellige idretter og det lokale næringslivet på en måte som få andre får til.