Blogger

7. plass og Utforpris i Norefjellrittet

De første to til tre dagene etter Norseman var beina og kroppen helt ødelagt (hovne knær, vonde lår og kroppen var generelt mørbanket). Men det er viktig å komme i gang fort med aktivitet for at kroppen skal restituere så fort som mulig. Jeg ville gjerne kjøre Norefjellrittet, men det kjentes ikke ut til at beina var helt enig i det i starten av uka:-) Men etter noen helt rolige turer og noen svømmeøkter gikk "vondtene" bort, og fredag kjente jeg at det burde gå greit å kjøre rittet. Jeg forventet ikke at beina ville være kjempebra, men håpet å kunne ta over ledelsen i trippelen samt forsvare seieren i Utforprisen fra i fjor (les om fjorårets ritt her).

Norseman - et stykke ned på resultatlista!

Da jeg i fjor høst fikk plass i Norseman, var jeg usikker på om jeg faktisk hadde "vunnet" i lotteriet om startplassene. 

4. plass i Norseman - en fantastisk opplevelse!

Nå er det tomt i hodet... I nesten ett år har mye av fokus vært rettet mot datoen 02.08.14, og nå som datoen er passert er det plutselig litt tomt. Men jeg er veldig fornøyd og ser tilbake på veien mot målet og selve konkurransedagen. Dette ble min tredje start etter 1. plassen i 2007 og 2. plassen i 2012. Oppkjøringen ble ikke som ønsket i og med at jeg fikk et brudd i foten under Hove Triathlon den 15. juni. Men det er sånt som skjer, og etter gode råd fra flinke folk fikk jeg trent så og si som ønsket på svømming og sykkel i sommer. Men løpetrening var ikke mulig før sisten uken før konkurransen, så med kun to korte løpeturer på 7 uker var jeg veldig spent på om det ville være mulig å komme til mål...

2. plass i Norseman 2014. Dette går bare én vei!

For 4 år siden fullførte jeg mitt første triatlon. Det var
Norseman, og jeg kom til toppen sjeleglad over å ha fullført på 15 timer og 26
minutter under vesentlig bedre forhold enn det var i år. Det var fantastisk å
komme i mål, jeg var overlykkelig for å motta den svarte trøya og jeg var fast
bestemt på  aldri å gjøre noe slikt tull igjen. Hvorfor være med på noe som gjør
konstant vondt i over 11 timer? Hele dagen gleder man seg til å bli ferdig, og når
man endelig er ferdig er ikke engang det deilig. Nei da kommer krampene, skjelvingen,
hyperventileringen, kvalmen og utmattelsen og hjemsøker deg i lang tid etterpå.