Blogger

NM duathlon 2010

Søndag 26. september stilte jeg i NM duathlon. Dette var min første duathlon-konkurranse og jeg var derfor litt spent på hvordan dette kom til å bli, det var tross alt bare en uke siden Birkebeinerløpet. Sammen med støtteapparatet mitt, mamma og pappa, kjørte vi oppover til Skarnes, rett ved Kongsvinge5. plass i Birkebeinerløpet 2010 og Trippelseier!

Da er Birkebeineråret 2010 historie og de aller fleste kan se tilbake på gode prestasjoner og flotte opplevelser. Dette til tross for bl.a. meget krevende forhold under Birkebeinerrittet.
Birkebeinerløpet ble en positiv opplevelse for min del. Jeg trente som normalt frem mot løpet, men kuttet noe ned på tid og intensitet de to siste dagene. 

Birkebeinerløpet og Trippelen 2010

Lørdag 18.09 var det klart for årets Birkebeinerløp og siste øvelse i årets BirkebeinerTrippell. Med drøye 8 min frem til Geir Ludvig Aasen-Ouren var kampen om førsteplassen avgjort, men med flere gode løpere rett bak måtte jeg levere et knall-løp for å beholde andreplassen totalt.

Alpinavdelingen endelig på Facebook!

I dag er det en stor gledens dag for alle oss som liker nedoverski, enten det er pudder, bakke, park eller topptur. Vi i Oslo Sportslager har (endelig) fått fingeren ut og laget en helt egen side på Facebook!

Sjekk ut ferskingene!

Haglöfs vinternyheter kommer til å bli populære!

Blogg om Blog

Vinteren 2009 bestemte jeg meg for å ta en måned skiferie i Alpene. Før avreise bestemte jeg meg for å prøve å klare meg med ett par ski, og solgte dermed de to parene jeg hadde; et par parkski & et par pudderski. Så hva skulle jeg velge? Jeg ønsket meg en ski som kunne brukes til det meste uten å bli tungkjørt, og med i overkant gode egenskaper utenfor løypene. En uke senere var jeg på vei til de Østerriske alper, nærmere bestemt Zauchensee, med Atomic Blog i bagasjen.