Blogger

Dobbeltseier i Montebelloløpet

Søndag 25. september gikk Montebelloløpet for første gang. Fra Team Oslo Sportslager stilte Trude, Lars Petter og jeg (Jarle). 15.5 km løp skulle gjennomføres i variert skogsterreng.Birkebeinerløpet og Trippelen 2011

Lørdag var det igjen klart for Birkebeinerløpet, den avsluttende konkurransen i Birkebeinertrippelen 2011. Som vanlig ble det en vond opplevelse, hvor det handler om å tåle smerten legst mulig. Jeg følte meg i veldig god form, men dessverre slo musklene seg vrange allerede på startsletten.

Dobbeltseier i Helteløpet og TelemarkHelten 2011

Lørdag var det klart for det 22 km lange Helteløpet fra Møsvannsdammen på Hardangervidda til Rjukan. Løpet var også siste del av trippelkonkurransen TelemarkHelten.

2. plass i Norefjellmarsjen og 3. plass i Norefjelltrippelen 2011

Lørdag var det klart for siste del av N-3 Norefjelltrippelen, nemlig Norefjellmarsjen. Hele N-3-konseptet går ut på å kunne tilby det lille ekstra både med tanke på fysiske og tekniske utfordringer, og ikke minst rammen rundt arrangementene. Både rennet og rittet var kanonarrangementer, og jeg kan ikke si annet enn at også løpet var en fantastisk konkurranse.