Blogger

Vinner av Norges-Cup maraton 2013!

Da er sesongens siste viktige ritt ferdig. Lørdag var det sesongavslutning på Geilo under Skarverittet der siste Norges-Cup og NM maraton var lagt inn. Hovedmålet var å forsvare ledelsen i Norges-Cupen sammenlagt og vinne den gule trøyen. Ville også kjempe om NM-gull. Kneskaden jeg slet med i sommer har blitt helt bra, og etter Birken har jeg fått trent godt. Hatt bra fremgang for hver uke og kroppen har respondert bra. De siste hardøktene før rittet var også veldig bra, så jeg stilte til start med en god følelse og klar for å kjempe. Dessverre hadde jeg ikke helt dagen på lørdag.

Test av Haglöfs Gram 25. Romslig multisportsekk!

Superlett ryggsekk med allsidig bruksområde! Små nette detaljer, super-lettvekt, fleksibilitet og komfort er noen av nøkkelegenskapene til Haglöfs Gram 25.

2. plass i NorefjellTrippelen

Lørdag var det klart for Norefjellmarsjen som var den siste øvelsen i NorefjellTrippelen. Etter Norefjellrennet og Norefjellrittet lå jeg på andreplass og teamkompis og svoger Jarle lå på fjerdeplass sammenlagt, så målet var å få to mann på pallen etter løpet på 23 km på fjellet. 

Ironman 70.3 Luxembourg. En fin avslutning på sesongen!

Da jeg lå på Gaustatoppen og skalv etter fulført Norseman, hadde jeg i hvert fall én tanke rimelig klart for meg. Nå var det slutt på sesongen, og jeg skulle ikke slite meg ut på flere måneder! Det er rart hvor fort man glemmer. For bare noen uker senere ringte min kompis Christian Nilsson med en "god idé".  - Vil du være med til Luxemburg og delta på halvironman i starten av september? Jeg syntes det var en god idé.

Birkebeinerrittet - kræsj, men mye positivt å ta med seg

Da er Birkebeinerrittet 2013 historie, og for meg ble dette et rent bonusritt etter kneskaden i sommer. Heldigvis ble jeg kvitt trøbbelet, slik at jeg fikk litt over en uke på sykkelen før rittet. Bestemte meg for å sykle Birken for å få en bra gjennomkjøring før NM og NC-avslutningen, også kunne jeg håpe på en god dag med bra bein mellom Rena og Lillehammer. Birken er ikke et ritt som favoriserer meg noen noen måte, da bakkene er slake og det er lite terreng.

3. plass i UltraBirken

Etter å ha syklet Birkebeinerrittet 15 ganger var det i år klart for å prøve UltraBirken for første gang. Jeg er veldig glad i det vanlige Birkebeinerrittet med folkefesten, knallsterkt startfelt og det taktiske spillet underveis, men i år var det på tide å prøve Ultra’n med skikkelig terrengsykling og mer slit for pengene.