Bytte av varer


Utvidet bytterett i julen
Presanger kjøpt i nettbutikk (eller i butikk m/byttekort) kan fra med black week byttes fram til 10 januar.

 

Gratis porto ved bytte av størrelse eller farge

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å handle hos oss. Hvis du ønsker å bytte varen, betaler vi portoen de første 2 byttingene. Du betaler porto for å sende varen til oss, så sender vi ny vare til deg gratis! Dette gjelder dog ikke forsendelser til utlandet.
 
Unntak
Vi gjør oppmerksom på at ski med påmonterte bindinger ikke kan byttes, da alle bindingsmonteringer er personlig tilpasset. 
 
Ved bytte

I returpakken legger du varen(e) sammen med utfylt returskjema. Returskjemaet skal følge med i sendingen fra oss. Du finner det også sammen med ordrebekreftelsen, på e-posten du mottok ved fullført bestilling. Pakken skal emballeres slik at varen(e) ikke blir skadet i postgangen. Emballeringen må også være slik at produktets originalemballasje ikke blir merket eller skadet.

 

Husk at det er flere muligheter når du skal bytte en vare. Du kan sende varen med returskjema til oss. Vi vil da sende deg ny vare straks vi mottar returen. Du kan også bestille den nye varen med en gang, for så å returnere varen du ikke ønsker. Fakturaen på den første ordren blir da slettet når vi mottar returen. Har du betalt med kort vil pengene blir tilbakebetalt kortet du betalte ordren med.

 

Send pakken til:

Oslo Sportslager, Nettavdelingen
Postboks 8703, St. Olavs plass
0028 OSLO

 

Vi gjør oppmerksom på at alle varer som skal byttes må være ubrukte og all orginalembalasje må følge med. Tilbudsvarer har begrenset med størrelser. Selv om vi skal hjelpe deg så langt vi kan, gjør vi oppmerksom på at bytte av størrelser kan være vanskelig når det er salg.