Kategoriansvarlig fjell

Er du vår neste kategoriansvarlige for fjellutstyr?

Jobben byr på en krevende, men givende arbeidshverdag der du jobber mot leverandører, kunder og sammen med dyktige kollegaer.

Du er opptatt av kvalitet, detaljer og elsker tekniske spesifikasjoner ved utstyret.
Du er systematisk, strukturert og kan håndtere flere problemstillinger samtidig
Du er opptatt av å yte kundene effektiv og rask service både ved salg og reklamasjoner
Du har høy yteevne, arbeidsmoral og digger lange dager
Du er en god kollega og tør å ta ansvar
Du er iderik og markedsfører fjellprodukter på en kreativ måte

Fjellavdelingen til Oslo Sportslager

Avdelingen er en av Norges største og beste på fjellutstyr, alpint, fjellski, klatreutstyr og annet turutstyr, både når det gjelder utvalg, service og kunnskap. Våre kunder har høye forventninger til oss, og vi ønsker oss dyktige medarbeidere som har bred egenerfaring i bruk av det utstyres som selges i avdelingen.

Avdelingen har et bredt spekter av kategorier. Alpinski i seg selv er en stor kategori:  Randonnee, freeride, jibb, telemark og carving/bakkeski. Innenfor turutstyr har våre kunder veldig stort spenn på hva de skal bruke utstyret til. Vi har kunder som skal lufte hunden i marka og andre som skal på førstebestigninger i Himalaya, uansett, så er vi klare for å hjelpe de med de rette valgene. Du som søker bør ha lidenskap og stor interesse for friluftsliv. Du vil jobbe i et ungt og trivelig miljø med høy kompetanse.

 

Spørsmål og søknad med CV sendes til: dag.rolfsen@oslosportslager.no 

 

Oslo Sportslager setter kvalitet og service i høysetet, og du som medarbeider bør være serviceinnstilt, ha stå-på-evne og være utadvendt. Du kommer til å jobbe i et godt team med unge, omgjengelige mennesker. Vi setter pris på kreative og løsningsorienterte personer.