Fjell avdeling

 

HELTID OG DELTID STILLING I VÅR FJELLAVDELING

 

Avdelingen er en av Norges største og beste på fjellutstyr, alpint, fjellski, klatreutstyr og annet turutstyr, både når det gjelder utvalg, service og kunnskap. Våre kunder har høye forventninger til oss, og vi ønsker oss dyktige medarbeidere som har bred egenerfaring i bruk av det utstyres som selges i avdelingen.

Avdelingen har et bredt spekter av kategorier. Alpinski er i seg selv er en stor kategori:  Randonnee, freeride, jibb, telemark og carving/bakkeski. Innenfor turutstyr har våre kunder veldig stort spenn på hva de skal bruke utstyret til. Vi har kunder som skal lufte hunden i marka og andre som skal på førstebestigninger i Himalaya, uansett, så er vi klare for å hjelpe de med de rette valgene. Du som søker bør ha lidenskap og stor interesse for friluftsliv. Du vil jobbe i et ungt og trivelig miljø med høy kompetanse.  Vi søker nå etter personer med kompetanse innenfor klatring, fjell- og topp-turer med og uten ski på bena.


Spørsmål og søknad (CV) om stillingene kan rettes til Dag Rolfsen: dag.rolfsen@oslosportslager.no


Oslo Sportslager setter kvalitet og service i høysetet, og du som medarbeider bør være serviceinnstilt, ha stå-på-evne og være utadvendt. Du kommer til å jobbe i et godt team med unge, omgjengelige mennesker. Vi setter pris på høyt energi nivå og løsningsorienterte personer.