Fotball - F50.9 Tunit Messi Startkit Fotballsko På Lager!

En hyllest til spilleren mange mener er verden beste fotballspiller for øyeblikket - Adidas F50.9 Tunit Messi startkit fotballskoen tilgjengelig i vår nettbutikk og i Torggata 20.
Adidas F50.9 Tunit Messi startkit fotballsko er den nye fargen i Tunit-serien, som er designet som en hyllest til en av verdens beste spillere om dagen, Lionel Messi. Han bekreftet dette med helgens prestasjon der Messi scoret to mål i La Liga-oppgjøret mot Numancia på Camp Nou, og økte sin målkonto til 14 fulltreffere så langt i årets La Ligasesong
Adidas F50.9 Tunit er en mye brukt sko og profiler som David Villa, Lukas Podolski, Emmanuel Adebayor og Arjen Robben bruker denne modellen. Nå har altså Adidas valgt å lage en sko til ære for den lille briljante teknikeren fra Argentina, Lionel Messi, som har blendet alle fotballfrelste med sitt flotte spill denne sesongen.
Adidas F50.9 Tunit Messi starkit er en sko som gir deg en unik mulighet til å tilpasse skoen så den passer til din spillestil og underlag, da det følger med 3 sett knotter og klistermerker for å sette et personlig preg på skoen. Benytt nå sjansen til å sikre deg et par av denne eksklusive Messi-utgaven av Adidas F50.9 Tunit serien.


Tags: fotball, fotballsko, f50tunit, messi,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •