K2 DarkSide freerideski - TESTVINNER

K2 DarkSide er en splitter ny pudderski fra skigiganten K2. Dette er en ski du skal legge merke til - DarkSide er nemlig skien for de villeste eventyrene, den dypeste snøen og de høyeste droppene - om du tør. Her er det bare å ta for seg av alle godsakene fjellet har å by på! TESTVINNER i Fri Flyt denne høsten.
Navn: K2 DarkSide
Lengder: 174 - 181 - 188 cm                    
Mål: 156 - 128 - 144   mm                     
Vekt: 2409 g pr. ski (181)
Pris: 6999 kr


FRI FLYT TESTVINNER
 
K2 DarkSide

Det er ikke for ingenting at DarkSide har gått av med tittelen "Testvinner" i kategorien "Ekstreme pudderski" i magasinet FRI FLYTs skitest av "Nye pudderplanker" denne høsten.

Med 128 mm bred midje og Tip Rocker er DarkSide en stor ski, men hverken den bredeste skien på markedet, eller den med mest rocker. Hvorfor? Fordi det er helt unødvendig i dette tilfellet. K2 gir oss her en ski med fantastisk flyt i kombinasjon med utrolig stabilitet. I tillegg kan DarkSide skilte med go'ord som smidighet og tilgivenhet, og er svært enkel å svinge på tross av størrelsen. Både den myke forskia, den stive bakskia, rockeren, den progressive innsvingen og det lange skjæret kan vi nok takke for dette. Progressive Powder Sidecut som det heter på K2språket, kommer virkelig frem her - som Fri Flyt skriver "Den har markant mindre innsving i bakskia og kortere radie fremover". Skien trives like godt med alle bindingstyper; telemark, rando eller alpint.

FRI FLYTs testpanel mener at dette er skia som kan overbevise deg om at brede ski og rocker er fremtiden. De likte skia svært godt, og sier dette om DarkSide:

- Lett å svinge
- Fin i høy fart
- God kombinasjon med pintail- og flat bakski mot innsvingt forski med rocker
- Bedre balansert enn andre ski som kun har rocker foran
- Stiv bakski fanger deg fint opp når du havner i baksetet
- Måler noe lenger enn den oppgitte lengden

Om du vurderer Pontoon eller HellBent for denne sesongen, men synes de virker litt ekstreme? Da kan DarkSide absolutt være noe for deg.

Har du lyst på DarkSide? Klikk HER!


Skitesten er hentet fra Fri Flyt nr. 67, oktober 2009.   


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •