Adidas ACE 17 Red Limit Collection

Adidas Ace Red Limit  

 

Nye Adidas Ace 17 er her. Fotballskoen for deg som er den fødte leder. Du dominerer, og venter ikke på ordre fra noen. Det er du som tar avgjørelsen, der og da. Og Ace 17 lar deg gjøre nettopp dette.

 

Se utvalget av Adidas Red Limit her! 

 

 

Se utvalget av Adidas Red Limit her! 

 

Fargene rød, sort og hvit er nok neppe tilfeldig valgt for denne modellen. Denne fargekombinasjonen er en klassiker i Adidas-universet, og gir klare assosiasjoner til gode, gamle Predator-siloen.

 

 

Ace 17.1 Primeknit FG/AG

Adidas Ace 17.1 Primeknit Red Limit

 

Overdelen på Adidas Ace 17 består av primeknit. Skoen har til hensikt å forme seg umiddelbart til foten, slik at du kan fokusere på oppgavene dine. Skoen er belagt med NSG (Non Stop Grip) som sørger for ballkontroll i all slags vær.

 

 Sålen. Sprintframe – til tross for ekstremt lav vekt gir sålen deg suveren stabilitet ved hurtig spill, spontane driblinger og raske vendinger.

 

Skoen kommer også med AG-knotter for spill på kunstgress. Dette knotteoppsettet gir bedrestabilitet og bidrar til å redusere belastning på knær og ankler.

 

 

Se utvalget av Adidas Red Limit her!

 

 

Ace 17.1 skinn FG

Adidas Ace 17.1 Skinn Red Limit

Skinn-​utgaven kommer med mykt skinn i ovedelen for suveren komfort. 

 

 

Ace Tango 17.1 IN

Ace Tango 17.1 IN 

Adidas Ace Tango 17.1 IN kommer med Boost i sålen. Boost-teknologien består av tusenvis av unike skum-baller og sørger for at energien som brukes i hvert enkelt steg umiddelbart tilbakeføres og gir suveren respons, samtidig som det øker komforten.

 

Se utvalget av Adidas Red Limit her!

 

 

 


 

 

 

 

 Tags: nyhet, fotballsko, adidas, ace, redlimit, pogba, boost
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •