Adidas Battle Pack

Adidas er klare for VM og har med de sorte og hvite skoene erklært krig! Adidas har hentet inspirasjon fra krigsmaling hos brasilianske krigere og de ikoniske fortaus-mønstret på Copacabana-stranden i Brasil, mens gulfargen i Adidas-stripene representerer VM-trofeet. Mønsteret på hver enkeltt modell setter fukus på skoens egenskaper og representerer spillerene som skal bruke skoen under mesterskapet.

Forhåndsbestill Adidas Battle Pack her!
Predator Instinct:
Mønsteret på skoen er inspirert av den avanserte sammensetningen av skinnet på krokodillen. Dette er den eneste modellen som er sort med hvite detaljer, alle de andre er motsatt, det vil si, hvite med sorte detaljer. Mesut Ozil, Oscar og Xavi er noen av spillerene som blir å se i den splitter nye skoen.F50:
Amadilloskall, krokodilleskinn og slangeskinn er inspirasjonen på denne modellen, -en modell som kommer til å bite i fra seg på banen da skoene skal brukes av blant annet Luis Suárez, Robin van Persie, Diego Costa og Messi.Nitrocharge:
Mønsteret på skoen er inspirert av amadilloskall og krokodilleskinn, med andre ord tøffe og nådeløe skapninger. Dani Alves og Javi Martinez blir å se i skoene.11Pro:
Philipp Lahm og Frank Lampard blir å se i denne modellen. Skoenes sorte og hvite detaljer representerer Adidas' «All in or nothing». Adidas er definitivt «all in» for sommerens VM i Brasil, - er du?Forhåndsbestill Adidas Battle Pack her!


Se flere bilder:


Predator Instinct:

F50:

Nitrocharge:

11Pro:

Forhåndsbestill Adidas Battle Pack her!
Tags: adidas battlepack vm2014
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •