Adidas Messi Pibe de Barr10 - Ny Messi signaturmodell

Adidas Messi Pibe de Barr10 er den nyeste signaturmodellen til Leo Messi. Også denne modellen er inspirert av stedet Messi vokste opp, og representerer Messi som den spilleren han er i dag samtidig som røttene, og hans tilhørighet til hjemstedet Rosario, ikke er glemt. Forhåndsbestill skoene her!

Pibe de Barrio betyr "gutten fra nabolaget" og formidler en historie om hvordan en ung gutt la grunnlaget og endte opp som en av verdens beste fotballspiller.

«Jeg forlot Rosaria da jeg var ung, men har fortsatt familien, nabolaget, og mine favorittsteder. Pibe de Barr10 har mye å gjøre med livet mitt, barndommen, og betyr mye for meg». -MessiSkoens design er som sagt inspirert av hjemstedet, men det du kanskje ikke vet, er at designet ble til gjennom et samarbeid med en grafiker fra samme nabolag, og utformet for å gjenskape Rosario, -stedet de begge elsker. Bak det urbane penselstrøket skjuler det seg en fotballsko som tilfredstiller kravene til en av verdens beste fotballspiller. Adidas Messi 10.1 har Hybridtouch-overdel og nye F50-superlight såle. Hva venter du på? Forhåndsbestill skoene her!Messi skal bruke skoene for første gang i retur-møtet med Manchester City i Champions League, hjemme på Camp Nou 18.april.Tags: fotball, adidas, leomessi, pibedebarr10, rosario, haterswillbehaters
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •