Alpinsjef Henriette`s julegavetips!

   

       

 

 

JULEGAVETIPS TIL NYBEGYNNEREN: 

Som nybegynner er det en del utstyr man bør skaffe før man kan gi seg ut på topptur. Derfor er alpint/topptur utstyr en perfekt julegave til en som vil komme igang!

 

 

 

-Goggles: 

Oakley sine Flight Deck er en av våre mest populære goggles og det er det god grunn til! De gir et enormt synsfelt samtidig som de beskytter øynene mot stråling. De er behagelige å ha på og er laget med 3-lags skum med fleecee.

Flight Deck får du i forskjellige farger og linser tilpasset ulikt lys. Finn din favoritt!

Tips: XM Versjonen har en mindre ramme og er egnet for damer og de som har et litt smalere ansikt. 

 https://www.oslosportslager.no/sok.aspx?q=flight+deck

 

-Staver:

 Komperdell`s Fatso Team Vario​ er teleskopstaver i full karbon. Staven har et FATSO håndtak, som gir deg ekstra bra grep uansett hvor på staven du holder, samtidig som den har et fresht design. 

https://www.oslosportslager.no/produkt/komperdell-fatso-team-vario-toppturstaver-48684.aspx

 

-Hjelm:

Sweet Protection sin Switcher er en godt ventilert og prisvinnende allmountain-hjelm. Kommer i ulike farger.

https://www.oslosportslager.no/sok.aspx?q=switcher

 

 

-Skredutstyr:

 

Skredutstyr er super viktig om man er på tur og står på ski utenfor alpinbakkenes preppede løyper. Her er BCAs beste skredpakke! Pakken består av toppmodellen BCA Tracker 3 skredsøker, BCA Stealth 270 søkestang, og B-1 EXT snøspade. Dette er en svært brukervennlig skredpakke satt sammen med topp kvalitetsutstyr.

https://www.oslosportslager.no/produkt/bca-tracker-3-rescue-package-skredpakke-41513.aspx

 

-Feller:

 

G3 Alpinist er kanskje markedets beste skifeller. I år kommer den med enda mer justering på bakfestet​. ​Den har i flere år vært favoritten blant toppturfolket, og det er ikke uten grunn. Fellene har et av markedets aller beste festeløsninger både foran og bak. 

https://www.oslosportslager.no/sok.aspx?q=alpinist+skins

 

 

 

 JULEGAVETIPS TIL ​DEN ERFARNE: 

 

Skredsekk:

 Mammut sin Light Removable Airbag 3.0 er en glimrende skredsekk for topptur. 30-liters volum og et meget godt bæresystem gjør den perfekt til både korte og lange toppturer. Sekken har mange smarte funksjoner og fester.

https://www.oslosportslager.no/produkt/mammut-light-removable-airbag-30-skredsekk-med-karbonpatron-41479.aspx

 

 SNØSAG:

 

G3`s Bpmesaw snøsag er en ultralett og svært kraftig snøsag. 
Med denne superlette snøsaga kan du skjære både tre, is og snø. Håndaket er belagt med gummi for å gjøre det komfortabelt å holde i, og med hull for feste av reimer til å feste fast forlengelse av skaftet. Til forlengelse kan du bruke staven, søkestanga, spadehåndtaket eller lignende. Leveres med beskyttelsestrekk, og to reimer. 

https://www.oslosportslager.no/produkt/g3-bonesaw-snosag-13865.aspx

 

 SNØKRYSTALL BRETT:

 

 BCA sitt Snøkrystall brett i Aluminium. Brettet gir deg en overflate for å analysere/klassifisere snøkrystaller. Det gir deg også muligheten til å måle helningsgrader i et topografisk kart. Dette er en liten og utrolig hendig sak å ha med seg på topptur!

https://www.oslosportslager.no/produkt/bca-bca-snokrystall-brett-48677.aspx

-SMØREPROFIL

Mr. Gripy er en svært anvendelig smøreprofil som gjør at du enkelt kan preppe ski hvor som helst, når som helst! Med Mr.Gripy kan du enkelt gjøre en nødprep ute i felt, og den er spesielt utformet til alpinski. Skien ligger stabilt på bukken, og du kan enkelt slipe stålkanter, legge på glider eller justere bindinger. 

https://www.oslosportslager.no/produkt/happynorwegian-mr-gripy-smoreprofil-45192.aspx​ 

 

 

 

SKI TIL NYBEGYNNER

 

  

 

Skiene er konstruert i en lett Paulownia trekjerne, kombinert med forsterkninger i Carbon. Dette gir skiene en vekt på 1270 gram (174). Her får du altså en ski du kan ta med deg på lengre turer, uten at det går utover kvaliteten på vei ned igjen. Skiene får ekstra mye skryt for den enkle, men geniale utformingen. Den har en allround Rocker, kombinert med en kort Taper i tupp som gir en lettsvingt ski og god oppdrift i løssnø.  

 https://www.oslosportslager.no/produkt/k2-wayback-88-toppturski-1819-48613.aspx

 

SKI TIL DEN ERFARNE

 

 

 

Toppturski for frikjørere! Black Diamond Helio 105 er en råflott toppturski for kjørelystne toppturfolk som søker pudder på bortgjemte steder. Lav vekt, raus bredde, og meget godt kantgrep gjør Helio 105 til et suverent våpen for spenstige opplevelser. 

https://www.oslosportslager.no/produkt/black-diamond-helio-105-toppturski-1819-48556.aspx

 

 

 

 

 

 

GOD JUL OG LYKKE TIL MED GAVEHANDLEN!

 

 

 

Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •