ALPINSKI - Hva skal jeg velge?

Denne artikkelen ble skrevet vinteren 2009. Modellene kan ha blitt endret noe siden sist.
Alpinski, freerideski og twintip, begrepene er mange. Utvalget på Oslo Sportslager av alpinski er større enn noen gang og prisene bedre enn på lenge. Alle prisene som vises er inkludert montering.

Vi vil fremover presentere noen utvalgte modeller og først ut er K2 Missbehaved.


Alpinski K2 Missbehaved dameski          

K2 MISSBEHAVED


K2 Missbehaved er jentenes fatski nummer 1, med stor tupp i begge ender. Missbehaved overtar tronen etter Nancy, og kan tilby "Rocker", mer bredde og progressiv innsving.

Skien har "women-specific" design, som betyr at materialvalget og oppbygningen av skia er laget med tanke på spesialtilpasning for kvinnelige kjørere. Dette gir i sammenheng med de øvrige spesifikasjonene helt rå kjøreegenskaper.

- Lengder: 159 - 169 - 179 cm
- Mål: 130 - 98 - 118 mm


KJØP K2 MISSBEHAVED HER:SE VIDEO HER HUSK LYD!
Den neste skien vi vil vise deg er K2 Apache Coomba. Øystein ansatt i fjellavdelingen vil fortelle deg litt om denne skien.
K2 Coomba Alpinski                    

K2 Apache CoombaEn freerideski født til et liv blant store fjell som alltid er trofast og tar deg med ut på nye eventyr. Dette er en ski som avkrefter myten om at brede ski ikke funker i annet enn pudder. Med 102 mm bredde er dette en relativt brei ski, men som lett klarer å bevise sin allsidighet.

- Lengder: 167 - 174 - 181 - 188 cm
- Radius: 22 m (174)
- Mål: 135 - 102 - 121 mm
Kjøp Apache Coomba herSE VIDEO HER - HUSK LYD!


Den tredje skia vi skal fortelle deg litt om er Line Sir Francis Bacon. Siden dette er en av favorittene til Øysten lar vi han fortelle deg litt om denne skien også


Line Sir Francise Bacon          

LINE Sir Francis Bacon


Line Sir Francis Bacon er en bred ski laget for freestyle og all-terrain bruk. Leken i pudder, og liker lange flyvninger. Designet av Eric Pollard.
Skien har "women-specific" design, som betyr at materialvalget og oppbygningen av skia er laget med tanke på spesialtilpasning for kvinnelige kjørere. Dette gir i sammenheng med de øvrige spesifikasjonene helt rå kjøreegenskaper.


- Lengde: 182 cm
- Radius: 18 m
- Mål: 142 - 115 - 139 mm
- Tupp/Tail høyde: 5,2/5,2 cm
- Vekt: 2268 g/ski


KJØP LINE Sir Francis Bacon HER:


SE VIDEO HER HUSK LYD!
                                                                            


Tags: alpinski, k2, freerideski, twintip
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •