ALPINT - Årets Nyheter Fra K2 Ser Du Her.

Sjekk våre priser på årets nyheter fra K2. Les om våre pakkeløsninger fra K2 her.
K2 er en av mange merker du finner hos oss, denne sesongen har vi nye modeller og du kan se noen av de utvalgte pakkeløsningene her. Klikk deg inn på din favoritt og sett sammen din egen pakke.

K2 skis

K2 HardSide   K2 DarkSide  
K2 HardSide er en ny ski fra velkjente K2. Skien tilhører produsentens "backsidekategori", og er superallsidig - HardSide er klar for små og store eventyr på hele fjellet. "GEAR OF THE YEAR 2009" i Åka Skidor.
 K2 HardSide K2 DarkSide er en splitter ny pudderski fra skigiganten K2. Dette er en ski du skal legge merke til - DarkSide er nemlig skien for de villeste eventyrene, den dypeste snøen og de høyeste droppene - om du tør. Her er det bare å ta for seg av alle godsakene fjellet har å by på! 
K2 DarkSide pudderski


   
 K2 COOMBAck   K2 Hellbent 
 
K2 COOMBAck er etterkommeren til den populære Coomba, oppfrisket med ROCKER. En freerideski født til et liv blant store fjell, alltid trofast og tar deg ustanselig med ut på nye eventyr.  K2  COOMBAck freerideski K2 Hellbent er et passe breit (!!) pudderverktøy med "Rocker" fra K2, som du kommer til å føle ekte kjærlighet for. Rock on!  k2 Hellbent freerideski
       
K2 Kung Fujas
K2 Pontoon
K2 Kung Fujas er jibbekongen Pep Fujas eget leketøy. En allsidig, mellombred twintipper med miniRocker, toppet med en dasj good looks. Skien har forkjærlighet for myk snø!  K2 Kung Fujas backcountry twintipski K2 Pontoon flytter grensene for hva man kan kalle ski. Konstruert for å plane i pudder i alle hastigheter. 
 K2  Pontoon freerideski
       
 K2 GotBack    K2 MissBehaved  
K2 GotBack er jentenes svar på K2 COOMBAck, og har i år tatt over for den populære Phat Luv. GotBack har beholdt bredden, men fått litt rocker i forskia, og flyter nå enda bedre i løssnø enn før! Freeride og topptur for alle penga!
 K2 GotBack freerideski/toppturski K2 MissBehaved er jentenes fatski nr.1, med stor tupp i begge ender. MissBehaved overtok tronen etter velkjente Nancy sist vinter, og tilbyr "miniRocker", god bredde og progressiv innsving. K2 MissBehaved  
       

En av nyheten er K2 Darkside som du kan se en beskrivelse på her:
K2 skis

Fant du ikke skien du var på jakt etter? Klikk her for alle skipakken vi har denne sesongen:

Har du noen erfaringen med noen av disse skiene? Post dine erfaringer i kommentarfeltet under og del de med andre.

Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •