ALPINT - Varme føtter med varmesåler fra Conformable!

Lei av kalde føtter når du er ute på ski? Med varmesåler fra Conformable er det slutt på den slags. Kan også brukes i annet fottøy, som sykkelsko, jaktstøvler osv.
Det er flere grunner til at varmesåler er en smart investering. Den viktigste faktoren er selvfølgelig komfort - høy komfort! Men en viktig tankevekker i forhold til komfort er at dette ikke bare gjør dagen i skistøvlene, sykkelskoene eller jaktstøvlene svært behagelig; varme føtter vil også gi deg mer overskudd til selve aktiviteten istedenfor at tankene dine går til de kalde føttene. I tillegg vil du om du velger en anatomisk varmesåle få en mer riktig fotstilling, noe som også gir økt komfort. For skikjørere vil dette i de fleste tilfeller også føre til større kjøreglede og mer kontroll.

Vi fører to ulike varianter; en såle med ferdigmonterte varmeelementer og en type med løse varmeelementer som du fester på en vanlig såle.

 
Conformable Volcano H varmesåler. Anatomiske såler i
seg selv kan være en faktor for å øke komforten. Dette
fordi føttene vil ligge riktig i fotsengen slik at press fra vekt og kraft vil trykke på de riktige stedene. For skikjørere vil sålene kunne gi mer presise støvler, som fører til bedre kraftoverføring til skoene, og igjen til skiene. Resultatet er bedre kontroll over skiene og økt kjøreglede. Sålene er ferdigmontert med varmeelementer, og kompatible med batteripakker fra Conformable; NANO og PRO.
Conformable Custom H. Løse varmeelementer som kan
festes på nesten hvilken som helst såle, i alpin- og
telemarkstøvler, jaktstøvler, fjellsko, sykkelsko etc. Det anbefales likevel å bruke en god såle med oppbygning, som Conformable Sidas Podiatech eller Conformable Snow+ Flashfit. Varmeelementene er kompatible med batteripakker fra Conformable; NANO og PRO.

For å varme opp sålene/elementene trengs det strøm. Dette fås fra små, praktiske batteripakker som kan festes for eksempel bak på alpinstøvlene. Eventuelt kan man kjøpe en Full Strap som man fester rundt beinet. En annen mulighet er en Extension Cord som gjør det mulig for deg å ha batteriene i lommen.
Begge de to batteripakkene fra Conformable vi fører (NANO og PRO), leveres med lader og oppladbare Lithium Ion batterier. I tillegg til å lade opp batteriene kan man (samtidig) tørke sålene/fottøyet. Dette er mulig fordi man kan koble både batteripakkene og varmesålene til laderen på samme tid. NANO er den enkleste og mest intuitive modellen med kun en innstilling av varmen, mens PRO har tre ulike varmeinnstillinger. Begge har fordelen av å gi jevn varme under hele batterilevetiden (en lading) istedenfor å bli svakere etterhvert.

   
                  Conformable NANO Battery Pack              
                 Conformable PRO Battery Pack


Tags: varmesåler, anatomiskesåler, alpinstøvler, skisko, varmeføtter, conformable, sidas, varmesåle, batteripakker, batteripakke
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Veslemøy Thørud, 05.02.2013 19:09:37
Hei! Vi er på let etter støvelvarmere med oppladbare batterier... (eller lignenede) Har dere disse inne? Vi trenger en barnestr... Hva er pris evt? Mvh Veslemøy Thørud