Arc'teryx is back!

Etter mange års fravær er vi stolte av å kunne si at Arc'teryx er tilbake i Torggata! Arc'teryx er synonymt med superkvalitet og produktene deres er gjennomprøvde år etter år. Vi er veldig glad for endelig å ha fått kanskje verdens mest velrenommerte friluftsmerke tilbake i butikken.

Arc'teryx har en stor produktportefølje og treffer oss mitt i hjertet. Alt fra skalljakker, sekker, klatreseler osv finner du nå framover hos oss. Som en av de mest innovative aktørene i sportsbransjen il du her få en fantastisk kvalitet som er gjennomprøvd i Canada av ekte friluftsfolk.

Her er noen av produktene som er ankommet. Mer kommer etterhvert :)

Skalljakker:

BETA AR

Beta AR er en skalljakke med Gore-Tex kraftigste membran Pro Shell. En fantastisk jakke som naturligvis er vind- og vanntett samt pustende. Beta AR er en meget lett og god jakke som passer til de fleste formål i fjellet. Turbruk, ski eller rett og slett for å holde skjorta tørr på vei til jobb, Beta AR fikser det meste. Hjelmkompatibel hette gjør at denne jakka passer perfekt til både klatring og skikjøring. Beta AR er en jakke du vil ha i mange år framover!

 
BETA AR HERRE BETA AR DAME

BETA FL

Beta FL er en relativt ny modell med Gore-Tex' mest tekniske membran Active Shell. Active Shell er Gores mest pustende membran. En perfekt jakke for aktiviteter med litt puls. Denne jakka holder deg tørr! Ekstremt lett, kun 322 gram (!). Den pakkes lett ned og tar liten plass i sekken om sola plutselig skulle ta tak. En perfekt jakke for toppturen enten den er på ski eller på beina. Og for en passform!

   
BETA FL DAME
BETA FL HERRE

Alpha SV

   
ALPHA SV HERRE CAYENNE
ALPHA SV HERRE DARK OLYMPUS


Klatreseler
:


Arc'teryx' klatreseler er verdenskjent. En utrolig kvalitet og fiffige løsninger gjør klatreøkta til en glede. Vi har i første omgang tatt inn tre forskjellige modeller:

     
 R320A HERRE
R260 LT DAME
R275 LT HERRE


Sekker:

Mange forbinder Arc'teryx med sekker. Det skjønner vi godt. Arc'teryx lager noen av verdens beste ryggsekker og har mange smarte løsninger. De første sekkene som kommer inn er Altra og Miura. Dette er sekker som vil være din trofaste venn i lang tid framover!

 
 
ALTRA 72 DAME AMETYST
ALTRA 85 HERRE CARBON COPY


     
ALTRA 65 HERRE
ALTRA 48 DAME
MIURA 45

FLERE PRODUKTER KOMMER ETTERHVERT!

Tags: arcteryx, beta, theta, squamish,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •