Årets sykkel- og hodelykter 2013

Nå er årets hodelykter og sykkellykter fra Petzl og Lupine på vei inn til butikken, og i år står nyhetene i kø! Alle Lupines lykter har blitt gjort enda kraftigere, og Petzl har kommet med sin meget spennende selvjusterende nyhet NAO. Denne sesongen finnes det ingen unnskyldning for å se dårlig, enten du driver med langrenn, terrengsykling, orientering, løping, alpin skikjøring eller fjellturer.
 
Petzl NAO er kanskje årets mest innovative hodelykt. For dette vant Petzl den prestisjetunge ISPO-Award. Den justerer lynraskt lysstyrken etter behov, noe som gjør at du slipper å trykke på knapper, og hindrer unødvendig strømbruk. NAO lades enkelt med bruk av USB. Denne lykta vil du garantert møte i langrennsløypa i vinter! (Og ja, topphodestropp følger med i pakken)
 
Lupine Piko X er beviset på at det ikke er størrelsen som teller. Denne lykta er så liten og lett at du glemmer at du har den på hodet. Likevel yter den hele 900 lumens. Lykta passer både til langrenn og løping. I tillegg finnes det styrefester og hjelmfester som gjør den glimrende til sykkelbruk. (kjøpes separat) Vi har tatt lykten inn i to versjoner: Lupine Piko X3 og Lupine Piko X Duo. Lykta er den samme i begge variantene, men X3 kommer med ett 2,7 Ah L-Ion batteri og X Duo kommer med to 1,7 L-Ion batterier. 


Lupine Wilma X er for deg som trenger skikkelig trøkk. 4 LED-pærer mater ut hele 2600 lumens, nok til å se alle detaljer på stien eller løypa som ligger deg fore. Wilma kan enkelt flyttes fra hodebåndet og ned på sykkelstyret. I tillegg finnes hjelmfeste. (kjøpes separat) Vi har tatt inn lykta i to varianter: Wilma X6 og Wilma X12. Forskjellen ligger i batteriet. X6 har 5,6 Ah L-Ion batteri og X12 har 11,5 Ah L-Ion batteri. 
 
Lupine Betty R X12 er lykten som får bjørka til å sprette, og haren til å skifte fargen på pelsen. Denne lykta er for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det beste. Verstinglykta fra Lupine yter hele 3600 lumens, og sørger gjør at du glemmer at mørket har falt på. I tillegg til økt lysstyrke har årets Betty også blitt utstyrt med fjernkontroll som standard. Lyktehodet kan enkelt monteres på sykkelstyret eller på hjelmen. (Fester kjøpes separat)

Lupine Betty R X12 er endelig på lager

 
   


Tags:
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Nils BlochHoell, 22.10.2012 16:03:45
Og amerikanerne tar over. Dere snakker vel om grams, kilometers, Watts og Volts også når dere tror det heter lumenS i flertall?