Årets sykkelmerker. Ny sykkel? Vi satser som aldri før!

Selv om snøen fortsatt ligger enkelte steder er sykkelsesongen allerede i gang. Vi har fått inn store deler av årets sykler og vi gleder oss til sesongen som kommer. For 2013 har vi tatt noen valg som vi tror en sykkelentusiast vil sette pris på. Vi har i tillegg til våre tidligere merker valgt å ta inn to nye sykkelmerker. Vi er veldig fornøyde med å i år kunne si at vi skal serve deg som kunde med to av markedets mest ettertraktede merker, nemlig Trek og Cube! Dette gjør at vi denne sesongen kommer til å ha et stort spekter av sykler, både i antall og modeller.


Cube er et merke vi har ønsket lenge. Dette tyske sykkelmerket står for alt vi kjenner fra andre tyske merker innen andre segmenter. Cube sine sykler er gjennomtenkt, gjennomprøvd og oser kvalitet.Helt siden starten i 1993 har Cube satt fokus på syklisten. Det er ikke uten grunn at Cube er et etterspurt merke blant de mest sykkelinteresserte. Med innovative løsninger ligger Cube helt i forkant av utviklingen. Cube holder til i Bayern og det finnes knapt andre steder hvor forholdene ligger såpass til rette for å lage MTB, downhillsykler eller stisykler. Vi har tatt inn flere forskjellige modeller fra Cube i år. Ta en titt på videoen under så skjønner du hva vi mener med at ingenting hos Cube er tilfeldig!
Klikk her for å se modellene fra CubeTrek trenger strengt tatt ingen forklaring. Med hovedsete i Waterloo, Wisconsin er Trek en av de mest legendariske sykkelmerkene i verden.
Trek er også en av de mest innovative i bransjen. Deres karbonteknologi strekker seg helt tilbake til 1992 da de etter tung investering kom med sin første egenproduserte fullkarbon sykkelramme i modellene 5500 og 5200. Teknologien kalte de for OCLV (Optimum Compaction, Low Void). Dette er fortsatt navnet på Treks karbonrammer og har blitt utviklet videre i over 20 år.

Innenfor Trekfamilien finner vi også Gary Fisher. Fisher er som de fleste vet mannen som «oppfant» mountainbike. Det er også Gary Fisher som kom opp med 29‘eren. Dette har de siste årene så og si blitt standarden på hjulstørrelser for terrengsykkel.

Vi har valgt å ta inn flere av Treks beste modeller. Dette er seriene Madone og Domane på landeveien og Superfly, Sawyer og Rumblefish på terreng og sti.

Jada! Everest er med videre og blir bare bedre og bedre. Everest er vårt eget merke som vi har designet og fått produsert siden 1988. Everest er 25 år i år og fortsetter suksessen som et av Oslos mest solgte sykkelmerker.
Everest tilbyr et stort produktspekter og kommer i alle prisklasser. Tilbakemeldingene vi får fra vårt UCI- team danner grunnlaget på hvordan trenings- og konkurransesyklene blir laget. Tilbakemeldingene fra jobbsyklister, bysyklister og våre andre ansatte er basisen for hvordan vi bygger de andre modellene i sortimentet.

Om du tar en titt i ditt nærmeste sykkelstativ her i byen er sjansen stor for at du får øye på en Everest. Sykkelen er ofte noen år gammel. Dette viser at Everest står for god kvalitet og gir deg en sykkel du kan kose deg med i mange år framover enten du er en ihuga terrengsyklist, sykler til og fra jobben eller du skal ha en god og solid bysykkel.

Vår karbonmodell Rocky Twenty9 ble i fjor kåret til «Best i Birken» av bladet Terrengsykkel. Dette er en utmerkelse vi er veldig stolte av og som er en stjerne i boka for oss. Det kommer mange modeller utover våren og de blir lagt ut fortløpende.
Scott er med oss i år som tidligere år. Vi har valgt å ta inn flere av toppmodellene innen terrengsykkel. Deres innovative seriene Spark, Scale og Genius er alle med oss denne sesongen. Scott er et sveitsisk merke og står for utvikling og design som ikke gjør skam på det røde flagget med krysset i.

Med Scale- serien skapte Scott for noen år siden jubel blant alle oss sykkelfantaster. En ekstremt lav rammevekt kombinert med stivhet og respons vi ikke trodde var mulig banet vei for en utrolig serie av rittmaskiner. De senere årene har Spark- serien komplettert dette med fulldempede sykler som har en latterlig lav vekt.
Geniusserien venter fortsatt med å slå skikkelig igjennom her til lands. Men prøv den så blir du overbevist!
Scottmodellene har allerede kommet så ta turen innom og sjekk dem ut!

Sykkelmerket med skrivefeil gutser videre. Hard Rocx er kanskje det merket i Norge som tar nordmenn mest på alvor. Skreddersydde fartsmaskiner til rittbruk er stikkordet gutta i Asker bygger syklene etter.

Hard Rocx har vært hos oss i mange år og det er lett å se at syklene er laget av ekte sykkelelskere. Med utsøkt design og gjennomtenkte utstyrsgrupper er Hard Rocx noe av det aller beste du kan skaffe deg til rittbruk.
Rammene er utviklet av dem selv i samarbeid med flere av norges beste terrengsyklister og gir deg en sykkel du kommer til å sykle fort med.
Når det gjelder designet er det vanskelig å tro at disse syklene er designet i Asker, men.... det er dem faktisk!

Vi har et stort produktspekter inne fra Hard Rocx og du finner sykler for en hver smak og prisklasse. Syklene er på nett innen kort tid!

Denne videoen er fra i fjor, but you'll get the idea:
Merida er også et merke vi har hatt i mange år. Merida er faktisk en av verdens aller største sykkelprodusenter og den norske importøren er aktivt med på å designe syklene til denne giganten. Merida er kanskje mest kjent for å ha vært arbeidsverktøyet til Gunn Rita Dahle i mange år. Dahle har omtrent vunnet det som vinnes kan og dette understreker kvaliteten på Meridas sykler.
Merida lager også veldig gode bysykler samt barnesykler og disse finner du hos oss.

Her er en video om Meridas 2013- team.Som du ser satser vi for fullt og mener vi i år har sykler til absolutt ALLE! Her er det nok av merker å velge mellom og kvalitet finner du overalt.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Oslo Sportslager enten det er i Torggata eller på det store internettet. Hos oss skal du få kyndig hjelp og veiledning slik at du har det beste utgangspunktet for en vellykket sykkelopplevelse!

God sykkelsesong!

Hilsen alle oss sykkelgale folk i Torggata!


Tags: trek, cube, sykkel2013, terreng, fulldempet, terrengsykkel, sykkel, bikes, mtb, everest, scott, merida, hardrocx, ritt, rittsykkel,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •