Årets toppturnyheter 15/16

Vinteren kommer fort, og det er på tide å planlegge årets toppturer. Denne vinteren kommer det mye nytt fra mange hold. Utvalget er større enn noen gang, og du finner garantert noe som passer ditt bruk. Her er noen ytterst få av de store nyhetene for 15/16-sesongen. 

Dynafit Radical 2

Etter flere år med venting kommer endelig Dynafit Radical 2 bindinger for fullt ut på markedet. Dette er en total fornying av klassikerne Radical ST og FT. Bindingene har fått roterende fronthus, og bakhus med fremovertrykk. Disse nye teknologiene arbeider sammen for å gi enda bedre utløseregenskaper. Sannsynligheten for at bindingen slipper støvelen for tidlig er betraktelig redusert. I tillegg er sideveis stivhet blitt vesentlig bedre.

 

Dyanfit Khiôn

Dynafit er mest kjent for sitt lette toppturutstyr, men nå skyter de amors piler rett mot hjertene til hardbarkede frikjørere. Med nye Khiôn støvler, Chugach og Hokkaido ski, og Beast bindinger får også kravstore freeridere suverent utstyr fra den tyske topptureksperten. Khiôn er en helt ny firespenners støvel utviklet i samarbeid med frikjøringsstorheten Erik Hjorleifson.

Dynafit Khiôn 

 

G3 Ion 12 LT randonneebindinger

G3 Ion kom på markedet i fjor, og ble en umiddelbar suksess. Nå har Ionfamilien vokst, og fått et nytt og lettere tilskudd. G3 Ion 12 LT er navnet. Denne er over 100 gram lettere enn stamfaren. Skal du ha et lettvektsoppsett til toppturer er denne virkelig verdt enn titt!

G3 Ion 12 LT toppturbindinger

 


DPS toppturski

DPS er en innovativ skifabrikant som tør å gå nye veier. I år lanserer de den nye Tour1-kjernen som reduserer vekten på skiene betraktelig. Kjernen er satt sammen balsatre kjent fra Kon Tiki, karbon og glassfiber. Med DPS ski på beina får du meget sterke kjøreegenskaper kombinert med svært gåvennlig vekt. 

 

DPS Cassiar 95 Tour1

 

DPS Wailer 99 Tour1

 

DPS Wailer 112 RP2 Tour1

 

SkiTrab toppturski

SkiTrab Maestro og Magico får i år en ny, og bredere storebror. Mistico er navnet. Denne oppfyller kjøreglade toppturisters våte drømmer. Anvendelige 90 mm midtbredde kombinert med vekt på bare 1120 gram per skier mildt sagt imponerende! I tillegg har de kjøreegenskaper som kun vesentlig tyngre ski er forunt. Ønsker du ultralett bør du stifte nærmere bekjentskap med SkiTrab.

 

SkiTrab Mistico

 

Blizzard toppturski

Blizzard er ikke så godt kjent blant toppturfolk, men med den nye serien Zero G viser østerrikerne nye takter. De satte seg det hårete måle å lage superlette ski, uten å gå på kompromiss med kjøregenskapene. Jaggu har de klart det! De nye skiene Zero G 85, Zero G 95 og Zero G 108 har veldig lav vekt. Likevel kjører de meget bra! Vi gratulerer Blizzard med vår egen pris: Årets nykommer.

 

Blizzard Zero G 85

 

Blizzard Zero G 95 

 

Blizzard Zero G 108Tags: topptur, randonnee, rando, toppturski, randonneeski, randoski, nyheter,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •